Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

meža stane
Tone, hvala šele sedaj sem videl ,imam pa eno vprašanje ali je trasa označena ,dobro za gor me ne skbi bolj za spust ali ima kdo Gps sled oziroma bi mi prav prišel kak nasvet.
Uporabniški avatar
 Loni
Moja vsakoletna škatla požrešnega peciva je že pripravljena...

No, da smo si na jasnem, jaz grem šmorn degustirat. Čimvečkrat :oops: Trikrat hura za Zajca... :clap: :clap: :clap:
Samo ne vem, a čem letos namesto palic marelo vzet in škornje ali kdo priporoča kaj drugega...
 janezu
tut polna prisrčnica ni slaba :D sicer pa ne bo tako slabo,pa navijači bomo poskrbeli,da bo 6ur minilo,kot bi mignil lp ju
 TONEK
Da ne bi jutri zaradi malce slabšega vremena kdo scagal; to je vendar NAŠA tekma.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zdravo ekipa :D
samo lušte mi delate
Tale varianta z dražjo s štatrtnino ni posrečena ... nisem se mogel prej odločit, danes pa mislim, da bi pa le šel na tole Kališče parkrat (par = 4) :D Imam čudovite spomine na lokacijo in ljudi :cast: :cast1:
Očitno bom moral na kratki Vetrov tek ???
Vsem veliko uspehov v premagovanju hriba, veselo družbo in lahkotno zmago :laola
 janezu
6ur je v polnem teku,zgoraj je zjutraj malo pihalo s snegom,sedaj pa je skoraj sončno :D trenutno v vodstvu novak,potem(3min) avi,pa še 3min šavs in kern.blestijo še miha j.,marjan š..vsi že 4x ,upam,da jim uspe 6x (830vm) loni 2. :laola navijač ju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA