Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Torej vreme bo,

Nič potem pa gremo na Koroško...Se veselim po dolgem času videti zbrane stare borce.
Prijeten današnji večer in sproščen jutrišnji petek do štarta.
Za dalje pa se bomo tak tam eden drugega držali. Pa še Pohorje (+ Košenjak? Uršlja? Rdeči Breg? Kapunar? le česa se je organizator domislil ) bodo gor držali.
tek_v_snegu napisal/-a:Torej vreme bo,

Nič potem pa gremo na Koroško...Se veselim po dolgem času videti zbrane stare borce.
Prijeten današnji večer in sproščen jutrišnji petek do štarta.
Za dalje pa se bomo tak tam eden drugega držali. Pa še Pohorje (+ Košenjak? Uršlja? Rdeči Breg? Kapunar? le česa se je organizator domislil ) bodo gor držali.

Ivan!

Trasa je znana : poglej na spletno stran trekking lige!

Ja, tudi jaz sem mislil, da nas bodo "vrgli na Uršljo"...

Kljub temu, bo "kar pestra noč" na Kozjaku...

Drži se in lp. zvone
>>>Trasa je znana : poglej na spletno stran trekking lige!

>>>Ja, tudi jaz sem mislil, da nas bodo "vrgli na Uršljo"...

A se bo kaj pokrivalo z naso traso pred desetimi leti?

Namrec ravno ta ali naslednji weekend bo tocno 10 let od najinega prvega precenja Maribor-Pohorje-Kozjak-Maribor....in ekipa ki naju je podpirala.
Na majici nam pise 2002. Knjige sicer ni vec pri Treh Ribnikih sem jo iskal pred 3 meseci. hehehe
Spomnim se pri vracanju so imeli v Kamnici neko prireditev in Danilo je prinesel jabolcni sok iz prireditve, da je slo se do Mariborskega parka :).
Pa iz Duha dol je dezevalo in so bile skale mastne da je drselo...tam v soteski po potoku...
Bomo morali se dobiti in popraznovati...na kaksni koci ali na Pohorski ali na Kozjaski strani na poti po trekkingu.

Nisem gledal trase grem pogledat.
Nimam besed. Traso so lepo speljali. Vse kar je najlepsega v Dravski dolini bo nase. Torej Bricnik je najbolj vzhodna tocka, Kosenjak pa najbolj zahodna. Ne vem sicer zakaj moramo videti ta tecni Radeljpass ampak vazno, da so Pernice noter in Sv. Simon in Juda Tadej. No pri takih pestrih trasah se vedno vprasam za oceno, kje bomo doziveli zoro in soncni vzhod? Kdo stavi na kaj? Nagradni sklad so pivo ali malt na Pesniku...tam bomo se ze nekak prikotalili dol do Ribnice :).
Oj,

tudi jaz želim legendarni trinajsterici ultra trekerjev, ki bo danes startala na 100k Koroškega trekinga, na trasi po Kozjaku in Pohorju obilo užitkov.
Jani, tista slika, ki si jo naredu na štartu, bo še legendarna :D

Trinajstica bo imela kar vredu noč, me pa prav zanima, ali bodo potovali skupaj :wink:

Gremo torej Neža in 12 kameradov!! :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA