Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zelo lep tek,bil fulkrat----PRIPOROČAM

Čas bo 35.20....Riko... ali kak član AK Kladivar (Deželak,Ropotar...) :D

Bi mogel videti seznam prijavljenih...pol bi vedel,ali bo zmagala 8-letnica...ali 11 -letnica :D

...ali Kokaljeva,Zavašnikova,Melihenova...ali Tina Čačilo...Mojca Grandovec... :?
Nazadnje spremenil lonely, dne 01 Avg 2012, 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Spoštovane tekačice in tekači!

Za čas teka je res napovedana vročina, zato naša tehnična ekipa za vas pripravlja tuširanje na progi pred okrepčevalnico v Kisovcu (upamo da bodo uspeli) in dodatno okrepčevalnico cca 1,5 km pred ciljem :piti: .
Zelo smo veseli vašega sodelovanja pri napovedi najhitrejšega časa :clap: .

Posebno opozorilo!!!
Na prijavno mesto pri NK Zagorje pridite pravočasno, vsaj okoli 15. ure, še bolje prej - pričakujemo vas že od 14. ure. Na parkirna mesta vas bodo usmerili naši redarji in nekatera so oddaljena tudi do 5OO m. Prijave sprejememo samo do 15:45, ker je odhod 1. avtobusa na start je že ob 16. uri, 2. avtobusa ob 16:10 in 3. ob 16:15.

Želimo vam, da prispete nasmejani do cilja.
Jerry za tebe in tvojo ekipo nikoli ni da nebi bilo tak kot je treba .To je že stara navada da v Zagorju more vse štimati v nulo ,in za to se veselim tega teka in srečanja s teboj in Bedračem .Pajo pri tebi pa bom navijal za Lenči in naj te naseka kolikor ji je volja.Malo heca more biti ,in v glavnem se veselim srečanja z prijatelji .LP in se jutri vidima .
Veš, da me bo. Ko staro kanto. Od torka naprej zelo pogledujem tetivo ker se mi je iz čistega mira pojavila oteklina in modrica. Sedaj je videti bolje. V nedeljo sem pa padel na teku na kolk kot bi me nekdo zadel z topom. Koleno in komolec sta v redu. Sedaj še kolk boli. Tako, da... ja upam na prihod v cilj na lastnih nogah in tipi topi. No ja za vsak slučaj bom vzel 2 para superg seboj. Pa se v Zagorju odločim katere bom nataknil. Saj veš katere lenči a ne? :D
čestitke vsem.....

Zagorski političen tek.....je lepa zadeav na +32
č,bosanci.....in tekači.
Na drugi strani ceste sladoled......
Nazadnje spremenil lonely, dne 05 Avg 2012, 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
tae napisal/-a:Kdo vse se bo na ta tek še prijavil je težko rečt. Zanimivo, da zaenkrat ni prijavljen še nihče od dosedanjih zmagovalcev.

Jaz bom napovedal ime in čas zmagovalca, glede na trenutno prijavljene:
Severino Ogrizek, 36:40

Dejansko stanje po teku:
1 Ogrizek Severino 1976 AD Štajerska 00:35:22.1 00:00.0
(prvi absolutno in v naši kategoriji, očitno je še hujši kot sem mislil)

Časa sicer nisem zadel, osebo pa sem :D. Organizator, bom zato deležen kakšne nagradice? Saj se hecam.
RoKo napisal/-a:Uroš TAKS 33:50

Dejansko:
13 Taks Uroš 1977 AD Štajerska 00:44:58.2 09:36.1

Zanimivo, glede na to da je super tekač in mislim, da je na tem teku že zmagal. Očitno je šlo nekaj narobe.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA