Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Se morem strinjati z Bojanom. Sam sem povsem testno šel na Grintavec v težkih vročih pogojih in z zmerno hitro hojo prišel na vrh znotraj limitnega časa. Tako da kar pogumno poizkusiti ni greh. Če pa ne uspe je pa še ena motivacija več za trening :D
Uporabniški avatar
 T1
TomažP napisal/-a:A mi lahko kdo pove, koliko časa rabim s počasnim tekom do spodnje postaje žičnice - tam
ko se levo zavije, da si probam izračunati, a se izide v 2,5 urah?

20 minut
Vsem želim veliko uspehov pri naskoku na kultni Grintovec. Kot je že večina napisala je tako, da je vredno poskusiti. Če ne poskusiš ne moreš vedeti ali zmoreš ali ne, naslednja tekma pa je šele prihodnje leto.
 TONEK
Dve urci deset, pa še okusen golaž sta si spotoma privoščila v koči na Kokrskem sedlu. Lepo vas prosim, nikar ne zavajajte ljudi. Tekma na Grintovec je spoštovanja vredna in ni za vsakogar ¨mala malica¨. Za pohodnike je pot dolga pet ur in pol in si lahko sami zračunajo če bodo na cilju v limitu - da ne bo potem prevelikega razočaranja...
Uporabniški avatar
 Darja
Hvala Tonek, da si to napisal, sicer bi jaz.
Ni šans, da z "zmerno hitro hojo" (kot pravi Jernej555) prideš na Grintovec v limitu. Tisti "zmerno" kar pozabite. Pa še to - preizkušajte limit in svojo pripravljenost pred tekmo, ni fer, da se ostalim tekmovalcem valičkate pod nogami ali povzročate morebitne težave organizatorju in sebi, nenazadnje.
TONEK napisal/-a:Dve urci deset, pa še okusen golaž sta si spotoma privoščila v koči na Kokrskem sedlu. Lepo vas prosim, nikar ne zavajajte ljudi. Tekma na Grintovec je spoštovanja vredna in ni za vsakogar ¨mala malica¨. Za pohodnike je pot dolga pet ur in pol in si lahko sami zračunajo če bodo na cilju v limitu - da ne bo potem prevelikega razočaranja...

Tonek, jaz sicer menim, da se tudi to čudo z golažem da izvesti, ne vem pa kakšne so posledice z obračanjem želodca proti vrhu Grintovca. :D
Uporabniški avatar
 Darja
zz topka napisal/-a:Evo, Darja, smo pisale v istem cajtu, buh vej, če se bomo vidle letos :?: :lol:

Lepo prosim, ZZ, jaz bom gor brez očal 8) , kar pomeni, da so mi na razdalji 15m in več vsi obrazi bolj ali manj enaki. Če boš ti videla kaj takšnega, kar bi te lahko spominjalo name, užgi tisto reč po rami, potem bova pa že videli, ali sem jaz ali ne. :D
Darja napisal/-a:Lepo prosim, ZZ, jaz bom gor brez očal 8) , kar pomeni, da so mi na razdalji 15m in več vsi obrazi bolj ali manj enaki. Če boš ti videla kaj takšnega, kar bi te lahko spominjalo name, užgi tisto reč po rami, potem bova pa že videli, ali sem jaz ali ne. :D

O, jebelacejsta, ma bom tudi jast brez njih. :?: :lol: :idea: Ah, bomo že rešile, nekako....
Važno, da gore ne falimo, :lol: :rol: :bum:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA