Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 marathon95
Slažem se s tim kaj je napisao jcerni i ja sam ove godine bio u Parizu na maratonu. Bili smo organizirano i s busom. Nismo imali nikakovih problema. Izgleda da je naš organizator puta to bolje dogovorio s pariškim organizatorima, da je potvrda sportskog doktora, koje su poslali kod prijava, bile dosta i sve je štimalo kod podizanja startnih brojeva dan prije maratona, a i kompletni 5-dnevni put je bio super bez obzira na dugu vožnju busom.
Dio slike možete vidjeti na http://marathon95.sportosplet.net/galer ... p?album=18
a putopis iz Pariza možete dobiti na mail, koga zanima. :lol: :lol:
 Petrac
pikapolonica napisal/-a:Živjo!

Sem čisto "frišna" na forumu. Tale pariški maraton je pritegnil mojo pozornost. Sama tečem tu in tam, običajno, ko se hočem znebit učinkov stresa. Me pa mika nekoč preteč mali maraton. Mi lahko kdo odgovori: ali je možno ob načrtnem, vztrajnem in motiviranem treningu doseči psihofizično pripravljenost za tek na 21 km v 4 mesecih?

Hvala in lep dan vsem

Seveda se da. Za priprave na Ljubljanski maraton je bil letos že drugič cel program proprav, mislim da 18 tednov. Poglej kar tja, če pa kakšna številka manjka pa poglej v najbližji knjižnici.
Po moje bodo drugo leto tudi dal ven dva programa za različn pripravljene tekače z različnimi cilji seveda.
Marsikaj se najde tudi NY marathon strani http://www.ingnycmarathon.org/raceday/index.php, kjer so sicer preokupirani z rezultati letošnjega. Poišči NYRR club, oni imajo izdelanih več različnih načrtov.

Pa "dober" tek.
Uporabniški avatar
 GaGa
Na žalost je 10. aprila organiziran samo maraton (42km), če pa želiš it na Pariški polmaraton je pa 6.marca.
4 mesece treninga za 21 km je kar zadosti... jaz sem bila ena od srečnic v Poletovi ekipi in mi smo potrebovali približno enako časa za priprave na lj. maraton. Če bi te zanimala skupinska vadba se obrni na jankota on išče kandidate za poletove treninge.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Že prijavljen :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Trenutno še 1123 prostih mest :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Se vidi, da se je ta Pariški maraton izredno dobro prijel.Moram priznati, kot sem že nekolikokrat omenil, da so Francozi kar sposobni organizirati tako velike prireditve resnično.To sem izkusil na lastni koži lansko leto na Pariškem maratonu.
Vidi se tudi da je vsako leto prej zaseden maraton z maksimalno udeležbo, kar jih prenese ves organizacijski sistem.
Če kdo še misli iti naj se prijavi ta teden, ker potem je vprašanje, če bo še kaj prostih mest.
Pomojem bo kmalu v Parizu tako kot je na maratonih ponekod v Ameriki, ko moraš biti izžreban.
Skratka imejte se skrajno lepo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Kupili letalske karte. Ce je se kdo k bi sel zraven naj kar sporoci glede podrobnosti :)
Uporabniški avatar
 jcerni
Lansko leto sem tudi jaz letal v Pariz z avionom. Vendar je imela Adria navito ceno. Za povratno karto sem plačal okoli 80.000 SIT. Sedaj pa je karta bistveno cenejša. V časopisu sem bral, da leti avion iz Maribora preko Salzburga v Pariz, če se ne motim za 16.000 SIT.

Slika

Ko smo preletili na pariško letališče Roissy Charles de Gaulle , se mi ni dalo čakati na avtobus, ki te odpelje na železniško postajo za Pariz. Vzel sem taksi, ki me je odpeljal do prve metro postaje. Ta postaja pa je oddaljena od letališča 25 km. Cena za kilometer taksista pa je 3 EUR. Nazaj iz Pariza na letališče pa sem se peljal z železnico za 6 EUR. Po Parizu se pa vozi z metrojem za 1,5 EUR.
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, mi letimo z ryanairom iz benetk :)

ce hoce se kdo zraven :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja jaz grem z vami samo to v mislih bom letel z vami jipi.Drugače se pa vidimo naslednji teden če bo vreme lepo zdržalo na 3in5km progi.
Skratka želim vam res lep let do tja in seveda nazaj.
ČAO!
Uporabniški avatar
 jcerni
Cena za ta let ni tako ugodna, 16.000 SIT, kot sem napisal zgoraj. Malo sem šel pogledati po spletu in dobil ceno za ta let, ki znaša 200 EUR. To pa je okoli 50.000 SIT. To pomeni je Ryanair iz Benetk kar dobra izbira. Pa tudi potovanje z avtobusom v organizaciji Tekaške sekcije Gorenje cenovno ugodnejše.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ki je odpovedano zaradi premajhnega števila prijav :(
Uporabniški avatar
 MihaPR
Hm, prislo do problema, zdravnica noce podpisat :(

Kako ste vi prisli do teka zdravniskega potrdila. Men namreč hoče nardit teste na centru za medicino športa, to pa vemo kok košta, nekje 25 jurjev če se spomnem prav. Tko da, ksn ansvet kaj nardit?
 Nataša
poznaš kakšnega zdravnika? ga pozna mama, ata? sorodniki? kolegi?
veze in poznanstva vedno vžgejo...tuki mamo tud polno teh dr., sicer za papir, celulozo in podobne gnusobe, ampak vseen... :wink:
 Lučko
...pa kakšen Dr-veterine bi bil tud OK :lol:, recimo dr.Zaninovič, dr Dolitle... :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA