Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Jaz sem vedno za uporabo slovenskih izrazov. Tudi, če se to sliši gnavatorsko. Me ne briga. Smo v Sloveniji in to ni nikakršno zapečkarstvo! Vztrajam :!:

Žiga
Uporabniški avatar
 Matevz
Manjka le j = gnjavator, pa bo dovolj blizu :D . Gnjaviti je namreč čisto slovenska beseda, ki pa je sicer enaka tudi v srbskem in hrvaškem jeziku (jaz sicer še vedno na srbohrvatskega prisegam).

Za beogradskega bom pa tudi jaz malo razmislil - na njujorškega pa sigurno ne bom šel

:D :D
Uporabniški avatar
 GTA
Torej bomo šli mi na Beogradski maraton, ti pa na Beograjskega (če vztrajaš) pa je.

Bo pa problem, če greš npr. na maraton v Solnigrad, ker boš na št. listi sigurno Sigmund, saj boš v Avstriji in oni so ...

Pa brez veze, ni to tema, naj bo Beograjski ali Beogradski v vsakem primeru ima dobrih 42 km in ga bo treba vzeti zares.

Pa brez zamere :D
 renato
Za vse tiste, ki vse eno želite potovati ma beograjski maraton, naj vam pomagam. Že tretje leto zaporedoma organiziramo avtobus v Beograd, vsi ki želijo jim pošljem program. Cena 21,900,00 s prevozom in 2x polpenzion. Avtobus gre iz Maribora preko Ljubljane.
Lani in predlani smo bili oproščeni startnine, letos pa je novi organizator, pa še ne vemo. Drugače je maraton super organiziran, gledalcev pa tudi na tisoče.
Uporabniški avatar
 miro
Renato jaz sem interesent.
Katero agencijo zastopaš? Veš ne bi rad pet do dvanajste zvisel zaradi premalo prijav.
Lahko mi pošlješ program, podatki pa so med člani na tehničnih podatkih foruma.
Lp Miro
Uporabniški avatar
 GTA
Tudi mene zanima. Prosim, če mi pošlješ program na zs.

Lp

Lojze
Uporabniški avatar
 klatez
Tudi jaz prosim za program in ostale podrobnosti na zasebno sporočilo!

Me nekaj mika ta zadeva...
Uporabniški avatar
 primus
Da ne boš imel preveč dela z zasebnimi sporočili kar na forum objavi.
Zato pa je.

primus
Uporabniški avatar
 miro
Ali se kaj novega dogaja na tej temi ? Ima kdo že kakšne novice ?
Moja želja je še vedno obisk tega maratona.
Se beremo.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Staša
Midva s Simonom se meniva, da greva. Je kar 99%.
Se bomo videli dol.
.
.
.
.

Pa upam da še kje prej :)
Uporabniški avatar
 miro
Staša veselim se že snidenja!!
Miro
Uporabniški avatar
 nada
Tko, ene 70%-na sem tudi jaz, glede na to, da je šele januar še malo z rezervo jemljem ta Beograd, ampak želja pa je :lol: !
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Če so že nekateri tako navdušeni nad uporabo samo slovenskih izrazov bi bilo lepo, če bi znali temu primerno tudi slovnico.
18. beograjski maraton press
Uporabniški avatar
 gorazd
Zadnje informacije o maratonu mi je posredoval Arpad Sarkezi iz Somborskega Maratona. Najdete jih na spodnji povezavi.

http://www.somaraton.org.yu/propozicije_18.bgd_maratona.htm

Ponudba Renata je zanimiva samo jaz nameravam v Beograd za kakšen dan več. Svojim prijateljem v BG sem že poslal vprašanje za prenočišče.

Nadaljevanje sledi. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA