Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Jaz pa sem se razveselil ideje. In res upam, da bodo te objave meso postale.
Skoraj preveč veselim, sploh ker se je sponzorsko lotila finančna inštitucija.
Dan državnosti bo vsaj meni papirnati praznik naredil mesen,
Včasih smo hodili v tem času na PRedvor-Železna Kapla ali pa v CE na maraton državnosti ( prvi pretečen polni maraton tam nekje v 90ih :)). Sedaj pa to :).
Bolj me skrbi, če se bo veselje zaletelo v zid zaradi potencialnih vremenskih razmer, ki znajo v že v itak snežni pomladi še s kakšno fronto zelo postaviti pod vprašaj.

Hehe najbolj se veselim treninga. Najprej ob teh zgodbi se mi je odvil skoraj celoten film treningov, ki bi si ga lahko speljal. Ne vem ali se bolj veselim izpolnjevanja trening plana za ta cilj ali pa cilja:).
 pravi.lisjak
Tek zagotovo bo, priprave pa tudi že na polno laufajo, zato kar pridno trenirajte:-)) Trasa bo rahlo spremenjena, cilj pa ne bo vrh, ampak Kredarica. Zaradi varnosti bi bil cilj na vrhu preveč tvegan. Bo pa možno teči tudi v štafeti. Do Dražgoš 42km, Dražgoše-Rudno polje tudi 42km, do Kredarce pa potem še mislim da okrog 13km. Časovni limit skupaj 18 ur, časovne zapore pa bodo tudi že vmes. Skupaj s povratkom nazaj do Rudnega polja bo naneslo blizu 110km. Ob 18 bo zaključna prireditev na Rudnem polju.
 TONEK
Izvrstna zamisel. Tudi cilj na Kredarici potrjuje, da so na delu razsodne glave. Prav s težavo sem na koledarju prečrtal Malo goro, ki se žal dogaja na isti dan.
Če je kakšen ¨ravninec¨ zainteresiran za štafeto, ter nima ravno zmagovalnih načrtov, bi bil vesel njegove družbe. S Kredarice zagotovo oba dobita kartico s pozdravi.
Interesenti lahko kontaktirate na ZS.
 TONEK
Bojan, papiga.
Če bo še nekaj takšnih kot midva, bodo morali štart tekme premaknit na Rudno polje, ha ha.
Tone, a veš da jaz (pa sem prepričan da še marsikdo drug) ne bi bil čisto nič proti. :) Kaj češ boljšega kot da bi kdo organiziral gorski tek na Kredarico? In če že lahko izbiram, bi rajši start izpred Kovinarske koče v Krmi, da se izognemo tistim spustom na običajni Triglavski magistrali. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA