Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Miha24 napisal/-a:
cvalenti napisal/-a:Miha, zaslužiš si, da te javno pohvalim, kapo dol stari! :clap: :cast1:

Slika
Slika

Njegov čas 45min in tako popravil svoj osebni rekord! :laola

Cvalenti brez tebe,ki si mi od leta 99 ko sem se postavil na noge in si mi bil skoz v podporo mi kej tazga nebi uspelo,s tem kar sm osvojil se pa odpira pot do še večjega cilja.........ker pa ljubim izzive sm ga pa osvojil in še kerega bom,brez skrbi..... :D

Drugače moj novi osebni rekord je 39.48 in danes sem se udeležil 19 Papeževega teka in ga končal v 44 minutah in neki sekundah
Miha24 napisal/-a:
Miha24 napisal/-a:
cvalenti napisal/-a:Miha, zaslužiš si, da te javno pohvalim, kapo dol stari! :clap: :cast1:

Slika
Slika

Njegov čas 45min in tako popravil svoj osebni rekord! :laola

Cvalenti brez tebe,ki si mi od leta 99 ko sem se postavil na noge in si mi bil skoz v podporo mi kej tazga nebi uspelo,s tem kar sm osvojil se pa odpira pot do še večjega cilja.........ker pa ljubim izzive sm ga pa osvojil in še kerega bom,brez skrbi..... :D

Drugače moj novi osebni rekord je 39.48 in danes sem se udeležil 19 Papeževega teka in ga končal v 44 minutah in nekaj sekundah
Ivan in Papeževa ekipa vse pohvale za uspešno izvedbo 19 teka k sv. Primožu. Tako je uspela prva letošnja tekma za Kamniški pokal občine Kamnik se vidmo na nasledji 26 MEKINJSKI KROS 27. aprila...se vidmo... torkova druženja nasledji teden ob 18 uri se vidmo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA