Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Da vidmo koliko bo TF-ja:

pridem, sihurno
13
54%
odvisno koliko bo snega (prometne razmere na ŠG)
3
13%
ne pridem, ker še ne rastejo rožce
5
21%
drugo (opiši spodaj)
3
13%
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
TomažNY če ne bo kakih problemov bova naslednji teden v soboto letela na Špičasti hrib, da ti malce pokažem kakšna je proga, če se boš odločil za ta tek.Mislim, da ti bo všeč skoraj stoprocentno.
Pol bo pa konkurenca obmolknila hi,hi.Ko boš letel kot gams :lol: :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Barb
A mogoče kdo ve, kolk je pa ta trasa v kilometrih?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hm sedaj nevem katero traso to ti misliš Barb, ali rekord na Šmarno goro ali tek na Špičasti hrib.
Proga kjer poteka rekord na Šmarno goro je dolga 1850m.
Tek na Špičasti hrib pa je proga dolga 3,680km in ima 435m višinske razlike.Za dečke in deklice pa je proga dolga 2,520km in ima višinske razlike 50m.
Če te seveda zanimajo ti podatki?
:wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Barb
Hvala,moji radovednosti je zadoščeno :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Oj!
Tole bi znal biti pa prijeten sobotni izlet. Na Šmarni sem bila samo enkrat. Zanima pa me, kašna je pot. Verjetno gre po gozdu in so kakšni kamni? Snega verjetno ni, podrsava pa vseeno?
A so navadne pegasuske ok, ali bi bili trekking čevlji boljši (vmesne variante nimam, za čas mi je prilično vseeno).
LP
Uporabniški avatar
 MihaPR
http://www.smarnagora.com

Ce se prav spomnim je to "tastrma" pot na Šmarno Goro iz Tacna. Podlaga je skor ves čas zemlja+listje, vmes malo korenin, edino na pol poti je podlaga odstranjena, ker se začne trša kamnina pa tud strmina se lokalno poveča. Pot je stalno pod drevjem, razen tam pred sedlom, kjer pa dvomim, da nam bo tale trenutni sneg povzročal kaj preglavic.
Na koncu za finiš je makadam z nekaj koreninami, samo ni problema za pegasuske pomoje
Uporabniški avatar
 ero
bojda so pot jeseni uredili in na novo postavili precej 'stopničk', tako da se za progo ni bati.

me je pa kar malo sram, da od zadnjega Rekorda Šmarne sploh še nisem bil gor :oops: , tako da bi bilo bolje, da kdo, ki ima sveže izkušnje, več napiše.
Uporabniški avatar
 Barb
ero napisal/-a:bojda so pot jeseni uredili in na novo postavili precej 'stopničk', tako da se za progo ni bati.

Ja tudi sama sem bila zadnjič pozitivno presenečena.
Stopničke so postavili predvsem na strmem delu, tako,da je sedaj prav luštno hodit.
Ja pa še lepe lesene table so tudi,ki so hkrati smerokazi in opis poti. (Mogoče dobra ideja za po Rožniku :idea: :arrow: )
Vmes,kjer je malo ravninskega dela, zna biti precej blatno, še zlasti,če je mokro.Ampak sej se pol umijemo. :wink:

Staša, mislim, da ne bi smela imeti problemov. Jaz hodim gor v pegasus-kah.Če ne te bomo pa malo pošlepali :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
Proga je suha kot "poper", nikjer ni sledu o kakšnem snegu ali blatu. Stanje pravkar preverjeno :!:

Če bo ostalo tako tudi naslednji teden, predvidevam da lahko pade nov rekord Šmarne gore (moj favorit je Zarnik, ki je že lani dominiral :wink: )
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja Dule Zarnik je dober res dober tekač.Toda ne smemo pa pozabiti na ostela tekače, kot so Kosovelj in ostali.
Seveda je pomembna tudi udeležba dobrih tekačev, če bojo prišli.
Ker lansko leto ni bilo vseh najboljših tekačev nevem zakaj.
Ampak se je pa poznalo, da ni bilo vseh.
No še zmeraj je to kar v redu tekma in organizacija tako da jih lahko samo pohvalim kako se trudijo, po svojih najboljših močeh.
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
ja,tomaž tudi ti si manjkal lani na tem teku.konkurenco redno nadziram 8)
Uporabniški avatar
 Kunec
Tudi sam sem se danes odpravil na Šmarno . Vreme je bilo odlično - spomladansko sonce :D . Proga je v celoti suha in kar nekaj tekačev sem srečal na poti. Šmarno sem osvojil dvakrat v zmernem do počasnem tempu, pulz pa ni bil nič kaj zmeren :D . V soboto pa pridem če bo le čas, vendar lavfam brez številke :o .
Uporabniški avatar
 mirko1
in kunec,kakšen je zmeren in kakšen počasen tempo(čas)?firbec pač 8)
lp.mirko
Uporabniški avatar
 Kunec
Prvič sem rabil 22 minut, drugič pa sem pozabil pogledati in ustaviti uro. Pulz sem imel do 185 in sem skoraj lezel. Ob tako visokem pulzu in počasnem teku sem na koncu 200 metrov klanca močno pospešil in poskušal priti na 200 pulza :D . 200 žal ni padel, samo 193 :shock: , jaz pa že sanjal "končno bo 200" :o . Še zdaj ne dojamem, saj je bila hitrost več kot enkrat hitrejša :shock: . Na tekmi pa ocenjujem da bi odtekel okoli 15 minut, a sem šele začel s treningi zato številka odpade :D .
Uporabniški avatar
 mirko1
res škoda da tudi letos ne bo padel rekord šmarne gore.ko bi vsaj bilo dovolj snega da ne bo blata v soboto.zajec,komot ti napovem tvoj rezultat v soboto;17.30.in to ni slab čas :wink: .sedaj se pa razjezi :evil: in odteči 15.00. :D
lp,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA