Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
Lepo, da si tako angažiran za to tekmo, Bojan. Mislim, da ti bo Dušan na cilju odbil kakšno sekundo, ha ha. Očitno se bo jutri Grinta tresla do temeljev.
 drMici
Živijo!

Mene pa zanima, ali je na postojankah poleg vode na voljo tudi kaj drugega ( energetski napitki/izotonik ali sadje) ? Na strani organizatorja piše " na progi bodo nudili vodo na sedmih točkah (okrepečevalnicah) " ...

Hvala za info in LP!
Tone jaz bom še vedno v vlogi pomagača ali po rudarsko Vaserpinč -(prinašalec pitne vode v jamo) ter seveda navijač .Pa ne bom edini knap na tekmi .Tako da Darko SREČNO in še kdo od mojih kameratov
 jezdc
vroče bo...če ne kar prevroče....mogoče bi moral organizator razmisliti
o prestavitvi štarta za vsaj eno uro nazaj.....
sicer vem, da je to povezano z ogromno dela, in vem da se vsi izredno trudijo,
vendar proga ni v najboljšem stanju....za gor še nekako gre, ob vračanju si
pa na vseh povaljenih kamnih skoraj polomiš noge...

....mogoče bo v takih razmerah pametneje navijati, kot tekmovati....
 TONEK
Jezdc, konja osedlaj ali pa se drži zadnjega stavka. Glede na izkušnje, bodo po strehi v soncu tekli samo tahitri, okrog enajstih pa pride ta počasnim megla v pomoč.
Če ne bo kakšnih odpovedi, je ob zaključku prijavljenih 314 tekačev, ki bodo tekli (hodili) do vrha.
Meni je lahko,saj sem vedno po teku,med tekom in pred tekom kralj in tudi po Grintovcu bom kralj.LP-Darko KRALJ Tudi vsem ostalim sotrpinom želim prijeten in uspešen tek jutri na Grintovec.!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA