Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ti bom napisala zase, zakaj se nisem prijavila... Meni je to, da smo najprej tekli, potem pa imeli piknik, odgovarjalo in kot se verjetno spomniš, sem vedno prišla (razen prvo leto, ko sem bila operirana). To, da je popoldne piknik, potem pa tek, se mi pa ne zdi prav posrečeno... Ampak to je seveda v rokah tistih, ki organiziajo in v to se nimam pravice vmešavat. Poleg tega se je ta dogodek vedno odvijal v nedeljo, sedaj bo pa v soboto, ko sem vsaj do 4h v službi.
no neglede na to da smo se pač letos piknik odločili izpeljati drugače kot pretekla leta upamo (vsi ki se na tak ali drugačen način trudimo da TF še živi naprej) da se ga boste udeležili že zato da proslavimo 10letnico, poklepetamo, lahko naredimo kake plane za naprej glede na vaše želje itd...

Komur pač ni za teči zvečer mu pač ni.. saj je še kup drugih luštnih aktivnostih - pohod, odbojka, pa še kaj... :P

Stadionska 10ka pa bo na sporedu v taki obliki kot smo jo vajeni, ponovno ko bodo pogoji zopet primerni, če lahko temu rečemo. Žal je v zadnjih 2 letih bilo manj interesa-udeležbe s strani tekačev, manj - beri nič financ sponzorjev in letos se nismo mogli spustiti v organizacijo. Upamo da bo leto 2014 boljše :)

Zato hvala Vrhniki in organizatorjem prvega nočnega teka na Vrhniki da nas prijazno gostijo letos :) In zato bi bilo lepo da se zberemo v čimvečjem številu.
Ha, meni tudi ne odgovarja najprej piknik potem pa tek. Komu pa? A če je nočni tek žal ne gre drugače. Sicer pa sploh ne gre ne za tek ne za piknik ampak za praznovanje 10 obletnice TF-ja. Pa saj je Karmen napisala, da se bo odvijalo še ogromno drugih zadev. Torej bi moral obstajati samo kompromis piknik+tek, ali pa kaj drugega.

Sam bom tekel 5 km, pa mi ob drugačnih priložnostih sploh ne pade na pamet,da bi se tako daleč vozil za dobrih 30 min teka. 10 obletnica Tekaškega foruma pa je seveda izjema. :juhuhu:
Vreme napisal/-a:
nana napisal/-a:Po mojem je Nočna 10ka dokaz, da ni problem v tem, de se nam ne bi dalo tečt zvečer :wink:

Drži. Samo ti si omenjala piknik pred tekom, tega pa tam ni, razen če si ga sama organiziraš :wink:

Saj ravno piknik pred tekom je problem :wink: Moraš priznat, da je bila TF10ka v Domžalah super dogodek, na katerem jaz ne bi želela manjkat, pa tudi, če bi bila štartnina zaradi tega nekaj višja :D
Če si res tako zelo želimo nazaj v Domžale bomo imeli priliko dokazati drugo leto. Roko na srce lani nas je bilo sramotno malo. In se nič ne čudim, da je tako kot je. Ali so nas samo polna usta ali se bomo za drugo leto zmenili drugače. Naj bodo neke pred prijave ne vem koliko pred tekom ali kaj podobnega, da Ero pa ekipa vidi koliko smo resni. In to je to. Toliko tekačev na tem forumu ko je pa treba priti... Vsaka čast Rajkotu ,Arabu in podobnim, ki nardijo kar nekaj km do Domžal. Tisti, ki pa so iz LJ,Kamnika ali okolice imajo pa vedno kaj, da jih ni. Bil sem na vseh tekih. Na enem sem toliko časa tekel ( tetiva), da je druga skupina skoraj obupala, da bo sploh tekla. :D Prišel pa sem. Ma ja bo kar bo.
Jaz sem bolj pristaš sprememb kot stalnega ponavljanja istih stvari.
Domžalska 10-ka je bila nekaj posebnega in za večino rekreativcev redka priložnost za preizkus na stezi, a se je morda malce "izpela". Pa spet naslednje leto.
Za Vrhniko se še odločam, saj piknik je OK. zadeva, druženje itd., ampak, če bi vsaj tekel, tako pa... :? :roll: :?:
Družinsko usklajevanje...
@vencelj, ti le pridi. Tud jzt ne bom teku (bom že zjutraj ta dolgo 35ko oddelal). Bomo pa kako več rekl a ne :mrgreen: Kokr se spomnim je lani deževalo, letos bo pa sonček in bo vremenska obremenitev na psiho zanemarljiva :lol: Pa še to, če si lačen, si ful drugačen, tko, da hrana prej al pol, je vseen :arrow: sam da je, pa da lahko mogoče repete dobiš :oops: Ajd pol
Kot sem napisal prideva bolj na druženje in praznovanje TF-ja....no, saj tekla bova tudi...heheheheh :lol: :lol:

Za drugo leto pa bomo vidli kako bo. Lansko leto na TF10-ki nas je bilo pa res bolj malo...morda pa se to že drugo leto spremeni...kdo bi vedel...heheheehehehe :lol: :lol:

Dobra volja je najbolja...in se vidimo "tokrat" na Vrhniki. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA