Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 milkec
Evo, sam se se v Sežani prijavil na tek, pa sem videl da se vas je kar nekaj: Tini, GaGa, pa Ines.... Očitno bo udeležba spet kar lepa!
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz sem štartnino že tud plačala, tko da če ne bo kakšne višje sile, se vidimo tam... na spisku prijavljenih so tud: dragons, mihaPR in mihaperme.
Uporabniški avatar
 tini
GaGa napisal/-a:Jaz sem štartnino že tud plačala, tko da če ne bo kakšne višje sile, se vidimo tam... na spisku prijavljenih so tud: dragons, mihaPR in mihaperme.

Jaz jo pa se nisem :) . Mal me je strah, da ne bom sel na oboje - trojke in Trst (a prav to se zna zgoditi) :) !

lptini
Uporabniški avatar
 MihaPR
se ena stvar, treba je met certifikat zgleda, to pod nujno, zadošča s5 na skret papir napisan al kej bl uradnega?
Uporabniški avatar
 milkec
MihaPR napisal/-a:se ena stvar, treba je met certifikat zgleda, to pod nujno, zadošča s5 na skret papir napisan al kej bl uradnega?

hm... Kje si pa to opazil? Lani vem, da ni bilo potrebnega nič, za letos pa ne vem. Mogoče bo Ines kaj vedela o tem!
Uporabniški avatar
 mihaperme
Jest mam tud že plačan :juhuhu:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Participation is open to anyone:

• being 18 years old on May 8, 2005

• being card-carrying member of a sport’s federation

• being in possession of a valid medical certificate issued by a sports doctor

tole je to :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 marathon95
MihaPR napisal/-a:Participation is open to anyone:

• being 18 years old on May 8, 2005

• being card-carrying member of a sport’s federation

• being in possession of a valid medical certificate issued by a sports doctor

tole je to :?: :?: :?:

Svake godine je pisalo, ali nitko ništ nije pitao. Glavno da platiš startninu :lol: i možeš trčati
Uporabniški avatar
 mihaperme
Kako je zdej s tem zdravniškim potrdilom :?: A ga potrebujemo, ali lahko štartamo tudi brez :?: . Bomo moral spet plačevat za potrdila :shock: :twisted: .

Lp
Uporabniški avatar
 MihaPR
Pa sej ga maš še od PAriza, upam usaj, da si dal v Parizu kopijo :?:
 ines
Z vsemi , ki sem se dogovarjala za dvig številk v Trstu vas prosim, da mi najkasneje do četrtka 05.05.2005 sporočite na ZS. Obenem vas prosim, da mi za vsak slučaj, če ste se že prijavili v Sežani napišete podatke in ali ste že plačali. LP Ines
 dragons
mihaperme napisal/-a:Kako je zdej s tem zdravniškim potrdilom :?: A ga potrebujemo, ali lahko štartamo tudi brez :?: . Bomo moral spet plačevat za potrdila :shock: :twisted: .

Lp

Miha zdravniško spričevalo velja eno leto vsaj tako mi je bilo rečeno pri obisku zdravnika za šport.
Zdaj pa sam upaj da nisi v Parizu oddal originala.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Sm ga uspel najdt :D , sam kdaj ga pa se pokaže če bo šla Ines za nas dvignit številke :?: . Za GaGo pa ne vem če ga bo uspela dobit do takrat ker ima zdele dela čez vrh glave :( .
Uporabniški avatar
 mihaperme
No pa se preštejmo, kdo gre v Trst.

1. mihaperme

2. GaGa

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA