Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vrtnica23
Sicer močno dvomim, a če je slučajno kdo našel kakšen mp3 na parkirišču term Ptuj (vsaj predvidevam, da sem ga tam izgubila), bi bila vesela ;)

Drugače pa smo imeli lep sončen dan in terme so prav super (čeprav sem jaz bolj poležavala na soncu). Lepo je bilo po dolgem času srečati nekatere forumaše :D

Čestitke vsem, še posebej primusu za stopničke v kategoriji 8) :clap:
Uporabniški avatar
 bernarda
Čestitke tekačem in tekačicam za uspešen tek. :laola

Lenz tebi .... saj veš....... :laola

vrtnica23 napisal/-a:Sicer močno dvomim, a če je slučajno kdo našel kakšen mp3 na parkirišču term Ptuj (vsaj predvidevam, da sem ga tam izgubila), bi bila vesela ;)

Drugače pa smo imeli lep sončen dan in terme so prav super (čeprav sem jaz bolj poležavala na soncu). Lepo je bilo po dolgem času srečati nekatere forumaše :D

Čestitke vsem, še posebej primusu za stopničke v kategoriji 8) :clap:

...če je apsolutno tretje mesto...poležavanje na soncu..... :bum: :clap:
Uporabniški avatar
 thinkblue
Razmišljam, da bi organiziral akcijo zbiranja majic, ki smo jih prejeli na letošnjem maratonu in jih vrnil organizatorju. Tako bi lahko naslednje leto prelepili številko 22 z 23 in bi se spet nekaj prišparalo :lol: :lol: :lol:

Drugače pa: BILO JE FAJN ;)

:laola
Uporabniški avatar
 vrtnica23
bernarda napisal/-a:...če je apsolutno tretje mesto...poležavanje na soncu..... :bum: :clap:

Mislila sem bolj na dogajanje po teku, sam tek pa je bil zame včeraj bolj kot ne matranje :? :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Lepa, atraktivna trasa!
Po stotih letih srečal nekaj forumašev :D :D
Pika na i pa poležavanje na plaži in plavanje v bazenu!
Če bo zdravje služilo se vidimo ponovno drugo leto :)

Lenz, lepe fotografije :D

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 primus
Res prijetna prireditev, tale Ptujski mali maraton, organizator je poskrbel tudi za vreme (ampak predvsem za kopanje, ne za tek, hehe), pa ne nazadnje tudi za veliko število kategorij in medalj, tako da sem presenečeno še jaz prišel na vrsto (ni v navadi!) :D
Kakorkoli, fino je bilo, še posebej ko smo enkrat nehali tečt :)
Hvala Lenzu za super fotke, vidim da se splača držat Maje (kadar ji lahko sledim) :)
Uporabniški avatar
 tabonir
Hvala fotografom za obilico slik! :D
21 km proga je bila kar točno izmerjena, tudi kilometrske oznake so bile na pravih mestih! :clap: Vsaj moj GPS je tako pokazal :D .
8km proga pa je bila krajša.

:clap: Dobra tekaška prireditev kot ponavadi! :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA