Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bor©
ZdravkoC napisal/-a:Tak, zdaj pa pakirat, jutri bo kmalu :lol:
Moji cilji ?
pod pričakovanji, zgolj dolgi tek :juhuhu:

"Zgolj" dolgi tek?! Čestitke za 3. mesto v kategoriji! :clap:
Uporabniški avatar
 vrtnica23
bor© napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Tak, zdaj pa pakirat, jutri bo kmalu :lol:
Moji cilji ?
pod pričakovanji, zgolj dolgi tek :juhuhu:

"Zgolj" dolgi tek?! Čestitke za 3. mesto v kategoriji! :clap:

:juhuhu: :clap: :clap:
 bobsaap
Prvič v Zagrebu in morem reči, da je vse bilo popolno. ;)

Trasa, proga, vreme, postojanke, ljudje, navijanje, sotekači, organizacija, štartne številke in seveda tudi moj prvi pretečeni "polmaraton". Uwiiiii, vesel kot radio sem prišel v cilj za 1:28. :)

V Zagrebu me bodo sigurno še videli, tek me je prepričal na VSEH področji, bravo brati hrvati!!! ;)
 gazda
Ja res so dobro uredili dvig št..Kar se pa parkiranja tiče,sem pa našel prostor v Petrinjski ulici tik pod trgom Bana Jelačiča,je pa v tej ulici še parkirna garaža in pa majhno plačljivo parkirišče(5kn/h)in je cca 3.min hoje do štarta.Bo za drugo leto dobro vedet,lp
Uporabniški avatar
 lesnikm
Zagrebški maraton ima svoj čar. Prireditev ja za razliko od mnogih podobnih, vsaj kar se komerciale tiče, še ''nedolžna''. Po okusnem golažu s kajlo enotnega pa še ŽUJA -> AD LIBITUM :drink . In bodi še dolgo tako.Lp
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Pa ja, saj je fajn. Hvala za čestitke 8)

Malo o maratonu: Lani so še neke kikse trajbali, letos je bilo boljše. Pred startom ob hoji mimo okrepčevalnice je bilo videti, da so že uro pred startom nastavili na mizo narezane banane, ki so bile že oksidirane. Pa kilometerske oznake so tako postavljene, da če ne veš na katerem km si, ti tudi table ne pomagajo. Pa štart z vsemi tapočasnimi na čelu kolone in ozka grla na ulici, kjer si se moral dobesedno ustaviti na zožanju. Lahko bi naredili vsaj dva startna boksa, če ne tri. Maraton raste in upam, da bodo ti koraki kmalu opravljeni.

Toliko o kritiki, drugače pa mi je maraton res prisrčen. Iz leta v leto je viden napredek. Pa vreme so super zrihtali. Srečaš stare tekaške face iz Hrvaške. Padajo nove ideje in premlevajo se stari spomini ... in vse ob :toast:

Bravo Zagreb. :clap: in seveda bravo vsi maratonci :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA