Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živjo!

Iskrene čestitke za vse skupaj. Nastop, odločitev in pogum! Verjamem, da je bilo nepozabno. In kakšne slike! Kaj šele v živo !

Ko takole razmišljam si mislim: kaj Berlin, London, New York, Boston... tistih 500 mt nikogar spredaj, nikogar zadaj, tišina, ki se sliši, mraz, led, nedotaknjena narava ... vem kam me bolj vleče. Pa še fižolove prekle.

Hvala za poročilo in srečno naprej!
U hvala za čestitke! Ful lepo...

Juan in Mehike je bil mlad fant, ki živi v Kopenhagnu tak da mraz zanj ni bil problem. Zanimiv je bil Michel iz Fra - USA. Gospod jih šteje 77 let in je - res da počasi - vendar brez težav pretekel maraton. In ko poslušaš njegove izkušnje z življenjem vidiš, kako je zares pomembno, da ga izkoristiš... Malo me je zaneslo...

Za nas je navijalo celo mesto. Vseh 318 prebivalcev približno :)

Hvala za nove ideje. Za naslednje leto iščem zares kaj odbitega. Ulan Bator je ena izmed želja :)

Uživjte v jutrišnjem teku. Tako uradnem kot zasebnem :)

Bojan
Ne moreš verjet. Na POPTV poročilo iz tega dogodka danes v športnih poročilih. :D :D Ne veš ali se hecajo, ali nas imajo za idiote. Seveda o tem, da je bil tam tudi Slovenec ni bilo niti govora.
Novinarstvo 1a. Pričakujem poročanje tudi v ponedeljek v Slovenskih novicah :--
Ne ne, ni bilo poročila iz Grenlandije. Tam ni bilo nikakršnega POP TV-ja niti kakega drugega TV-ja tudi kake kamere ne. Zgolj fižolovke, mraz pa kak fotoaparat :lol: .

Je pa bil te dni maraton tudi na Antarktiki, Aljaski, kitajskem zidu,... pa verjetno še kje. Saj je dandanes že itak povsod.

Da bomo originalni si ga moramo izmisliti na luni. To bo heca... :)

Bojan
Itak ni bil POP TV. Od nekod so pobrali posnetek, menda pa res ni blo iz Grenlandije. Start je bil prav takšen kot na tej sliki. Je bil pa intervju z zmagovalcem, bil je iz Češke.. Pregledal sem rezultate, torej to ni bilo to. :(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA