Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ganesh napisal/-a:Prireditev bo v vsakem vremenu. Na tem hribu smo itak vedno mokri. Ne glede na vreme. :wink:

Ker nas ima vreme rado, jutri verjetno ne bomo mokri zaradi vremena. :D Slika

Za vse lanske in predlanske udeležence zimskega pokala še informacija da so na spodnji postaji vzpenjače že na voljo karte za vzpenjačo za neomejeno število voženj navzdol.

Karte v vrednosti 50€ veljajo od dneva nakupa do konca februarja 2014. Ob nakupu je potrebno predložiti osebni dokument.
Ejga. Mile me je varno dostavil domov in že pišem. Težka je bila odločitev; Kališče ali Pohorje. Zmagalo je slednje, s tem, da sta mi obe tekmi enako všečni. Se je pa prvič zgodilo, da se z nje vračam rahlo razočaran, pa ne zaradi rezultata, saj sem uvrščen med prvih 100, haha, ampak zaradi nerazumljivega zavlačevanja pri podelitvi nagrad. Po sedemindvajsetih zaužitih makaronih sem si moral naročit še pivo, da sem lahko dočakal podelitev. Na srečo je v razpisu tekme slovnična napaka in nismo zgubili veliko časa še za žrebanje nagrad, bila je namreč samo ena.
Čestitke Mitji za zmago in izboljšanje rekorda.
Prepričan sem bil, da sem šel hitreje, kot lani, čeprav se mi je glede na moje trenutno zdravje zdelo ves čas čudno. Sedaj vidim, da sem si napačno zapomnil lanski rezultat. Lani sem tekel 32'53, torej sem bil letos za 2'12 počasnejši. Ker sem imel podoben zaostanek tudi na Grmadi, me težave z zdravjem očitno stanejo ravno 2 minuti na pol ure teka, kar je kar precej. Upam, da tako stanje ne bo trajalo do konca zime!
No, jaz sem bila prvič v svojem življenju v teh koncih, glede na včerajšnjih Sladkih6 in predhodno rekracijsko pavzo (za katero smo ugotovili, da mi kvečjemu koristi :shock: ) sem se dala kar med pohodnike, tako da smo mojega tekača pustili v dolini in se je naša trojka (nana, Milenko in moja malenkost) lepo pohodniško usmerila tja nekam gor. No, razgled je na začetku bil krasen (na koncu v dolini tudi), se je videlo tja nekam gor... No, ja, glede na moje rahlo lesene noge se mi je tisti vrh zdel jurje višincev daleč :oops: , aja, pa so rekli, da je to tako kot da bi šla na Kališče, OK, pol pa mala malca. Pajade. Breg na breg od brega. Vmes pa moje vprašanje, kje pa je kaka ravninca. No, ja, pogled v dolino je dal vedeti, da nekam smo pa že prilezli. In tam nekje vmes je Lenz obljubil ravnino, prav zares se je najdla, pa z nano sva direkt pred Mitjo Kosoveljem prišli skozi cilj. Je bilo polej prav luštno navijat. In še moj tekač se je nekam hitro gor prikazal :shock: :wink: . Je hitro minilo vse skupaj, makaroni mi sicer niso sedli, štrudl pa :wink: Predvsem pa klepetanje z ostalimi.
Srečelova nismo čakali, ker nas je čakala še končna analiza tega vikenda v Pohorski kavarni.
štenga napisal/-a:
SiMoNy napisal/-a:Kako pa je z Zimskim pokalom letos, kdaj se prične?!

http://www.rekreacija.si/prireditev/7_z ... prvic_2013

Zimski pokal bodo potekali vsako nedeljko od 24.11.2013 do 16.2.2014.

Kakor je meni znano, se prične 1.decembra 2013.
Kot sem že omenil, se Zimski pokal Peš na Pohorje prične 1. decembra.
Podrobnosti v kratkem.
Objava v koledarju rekereacije je napačna saj so podatke vnašali že lani, ko še nismo imeli točnega termina.

Še par slik z minule prireditve Peš na Pohorje, kjer je Mitja Kosovelj izboljšal 7 let star rekord Igorja Šalamuna:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA