Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jaz sem pa dobila službo na dveh kontrolnih točkah istrske planinske poti! ;-) Na Velikem Planiku nad Učko/Poklonom, ki je prvo noč na poti obojih100-tkarjev, in na Zamasku pri Motovunu, kamor boste morali priti tekači z najdaljše in najkrajše preizkušnje.

Vas bomo probali poleg popisovanja še spodbujati, motivirati, usmerjati, pozdravljati, buditi, vam ploskati! ;-)

Ali kot je v navodila napisal Alen: ''Na usluzi i pomoći natjecateljima, sa smiješkom i uvijek tolerantni prema natjecateljima koji neće uvijek biti najugodniji (nakon 160km teško da ima ikog normalnog)!'' ;-)
Ja, štartno številko imam
laufal nisem nič ta teden
neki išjatikus me lovi po desni stegni
stare težave so itak še na planem
lušno bo
Morda pa naredim polovičko
Seveda pa bom probal celo prehodit :juhuhu:
Jaz grem prvič! Zato je za mojo premiero 65km razdalja čisto primerna. Razgibane trase, kramljanja z istomislečimi, lepih razgledov, vonja po naravi, morju, teka po Parenzani, kapljic švica, bolečih mišic, testiranja svojih fizičnih in sploh psihičnih sposobnosti se že zelo veselim, zato komaj čakam na soboto ob 12h, ko v Buzetu štartamo na najkrajši a vseeno spoštovanja vredni razdalji.

Se tipkamo s poročili in vidimo s kar nekaj Slovenci :D
gumpy napisal/-a:Jaz grem prvič! Zato je za mojo premiero 65km razdalja čisto primerna. Razgibane trase, kramljanja z istomislečimi, lepih razgledov, vonja po naravi, morju, teka po Parenzani, kapljic švica, bolečih mišic, testiranja svojih fizičnih in sploh psihičnih sposobnosti se že zelo veselim, zato komaj čakam na soboto ob 12h, ko v Buzetu štartamo na najkrajši a vseeno spoštovanja vredni razdalji.

Se tipkamo s poročili in vidimo s kar nekaj Slovenci :D

Tudi jaz prvič, z istimi občutki in z malce treme pred "Lumpi" razdaljo :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA