Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miro
No če bo skočila Staša bom pa mogoče še jaz, čeprav verjamem , da Staša bo - sem jo enkrat že videl na eni fotki v mrzlem morju. Samo še en pogoj bo moral biti izpolnjen - da se nacrtam tam doli. Bomo videli?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Kunec napisal/-a:Start in cilj sta na različnih koncih, ali bo organiziran prevoz, ali se sam znajdeš :D .

Mojmir Kovač, tudi mene zanima, ali bo organiziran prevoz :driver: ?

Ali pustimo svoje konjicke na startu :D ali na cilju :laola ?
 bojanm
Pridem na tek in v morje bom tudi šel.Sej poznate tist rek-pejt se solit
 Mojmir Kovač
Živ!

Imam eno vprašanje in sicer:

Kako je poskrbljeno za nezgodno zavarovanje tekačev na posamezni prireditvi? Se to prakticira ali je odvisno od vsakega posameznika?

Mojmir
Uporabniški avatar
 ero
načelno se vsak udeleži teka na lastno odgovornost. nekaj v tem smislu je običajno napisano na prijavnici, ki jo udeleženec izpolni in podpiše. če pa se sponzorsko dogovorite s kako zavarovalnico za nezgodno zavarovanje v času prireditve, toliko bolje...

dobro in priporočljivo je, da ima organizator pri roki zdravniško službo.
Uporabniški avatar
 Kunec
A pol prevoz bo, al ga ne bo :D . Še zmerom ni odgovora :shock: .
 Mojmir Kovač
Živ!

Glede prevoza se bomo morali res dogovoriti.
Obstaja več varjant. Najbolje bi bilo, da bi avto pustili na cilju v Strunjanu, da se po teku ni potrebno vračati v Sečovlje.
Vendar bi jaz moral približno vedeti koliko ljudi bi to naredilo, da vem kakšen prevoz naj organiziram (avto, kombi, avtobus...).

URADNO:
Vsi tisti, ki se nameravate udeležiti teka Povežimo soline in nimate urejenega prevoza cilj - start - cilj, prosim, da mi to sporočite zaradi organizacije prevoza.

Mojmir

P.S. za kopalce bom organiziral TV
 Mojmir Kovač
:oops:
Malo sem v skrbeh, ker se še ni nihče prijavil za prevoz od Strunaja v Sečovlje.

Mojmir
 Lučko
URADNO morate zrihtat prevoz, ne glede na to, koliko nas s TF-ja se bo prijavilo za prevoz. :idea: Kaj pa ostali tekači :?: :arrow: saj ne pričakujete samo tekače iz TF-ja :roll:
 Mojmir Kovač
Živ!

Prevoz bo! S čim bomo prevažali tekače pa je odvisno od potrebe (števila tekačev, ki bodo potrebovali prevoz).

O tekačih s TF zbiram podatke preko foruma, drugi pa me kličejo po telefonu oz. preko mejlov.

Lep dan!

Mojmir
 Mojmir Kovač
Živ!

Lepo! Prijave za tek že prihajajo! počasi se bomo tudi dokončno dogovorili glede prevoza. Vendar je ena stvar, ki me bolj "skrbi" kot prevoz. To pa je dilema kaj oz. katero hrano pripraviti za po teku?

Ne morem se odločiti med JOTO in fižolovo MINEŠTRO.

Prosim vas, da mi pomagate rešiti ta gordijski vozel.

Mojmir

P.S.
Če je kdo za dve porciji mi mora tudi povedati.
 Lučko
Hoj Mojmir :lol:
prijavim se za vaš organiziran prevoz in za dve porciji :oops: joooooooooooteeeeeeeeeeeeee :cast: :wink:
PS
Men je tud mineštra kul :cast:, to bi jz tud dve porcije :oops: :wink:
PSS
:oops: A sm te zbegu :?: :roll:
 petrica
Pozdravček vsem!!

Mam eno vprašanje, tale trasa - predvidevam, da je pot bolj ravninska, ali je tud kaj hribčkov. Ne poznam terena najbolš...

Hvala za odgovore, pa fajn se mejte!!!!

papa :TF)
 bojanm
Tek je bolj ravninski,čeprov še nisem tekel,poznam te kraje,samo mimo avditorija do tunela imaš pa kar luškan klanec uhh,
Uporabniški avatar
 copka
Mojmir ali si pomislil na slastne BOBIČE.... njam kako se bi mi prilegle po dobrem teku! :D

Aja prevoz bi prav prišel... no upam, da pridem v družbi, tako da računajte na 2-3 dodatne tekače!

Lep tek,

Vera

P.s. Že komaj čakam na SS (beri: Socerb in Soline)... držim pesti za sonček!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA