Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Do štartnih številk na treh mestih po Slovenije
Marko Pintarič navaja kot največjo novost možnost dviga štartnih številk v treh mestih in sicer v Ljubljani, v Intersportu v Mercator centru, v Šiški 13. in 14. Maja, v Mariboru, v Intersportu, v Mercator centru na Taboru v četrtek 14. maja med 12. in 19. uro ter v Radencih na prijavni službi v parku, v petek 16. maja v času med 14. in 19, uro in 17. maja med 7. in 8:30 zjutraj.

Več o maratonu: Na letošnjem Maratonu treh src napovedujejo rekorde
Vreme napisal/-a:Če bom po sili razmer tisto soboto slučajno prost, bom z veseljem kupil štartnino, od nekoga, ki se bo tik pred štartom odločil, da jo bo prodal. :mrgreen:

Očitno se mi bo izšlo. Torej kupim štartnino.
Če se najde kdo, da bi prodal štartnino za maraton/polmaraton jo zagotovo odkupim :) :drink

040 351 000 - še vedno iščem...

Kontakt ..pm
Nazadnje spremenil teddy, dne 13 Maj 2014, 06:40, skupaj popravljeno 1 krat.
mdebelak napisal/-a:Vem, da sem malo nesramen, pa vseeno.
Časa ste imeli od 14 Januarja. Pač letos ne bo Radencev

Nisi nesramen, zakaj bi bil :?: Vsak ima pač svoje razloge, zakaj se ni prijavil pravočasno. Če pa kdo od nas, ki iščemo štartnino ne bo tam, tudi ne bo tragedija. Sem sem od leta 1993, ko sem prvič tekel v Radencih že večkrat manjkal, pa bom te še letos. Ali pa tudi ne :mrgreen:
Sedaj pa sem dobil možnost odkupa štartnine od prijazne gospe a mi organizator ne dovoli spremembe. Možno bi naj bilo samo vračilo štartnine (- administrativni stroški), sprememba "tekmovalca" pa ni možna.

Ve kdo kaj več o tem oz. ima več izkušenj?

Hvala.
Če kdo potrebuje suport na 21km v realnem času (tam max do 2.15) ali na 10km (max 1.15) sem mu na voljo kot sotekačica. Nekako mi ni do časa (beri osebnega rekorda) ker je bilo premalo treningov zato bi bila tudi meni ljubša družba, da lahko čvekam in tečem ;-)

Upam, da se kdo javi.

Lp, Mojca :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com