Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 milkec
ero napisal/-a:aja, bo zbor v Trebnjem pri motelu ob 8:30 dovolj zgodaj?

Glede na lansko izkušnjo iz Velike Gorice.... Mogoče še pol ure prej?

p.s. sem napisal predno sem prebral Lučkov post in sva očitna oba istih mislih! Kaj praviš Lučko, spet prihajava v lasnko formo!
 Lučko
V lansko formo :roll: uffffff Milkec zlo, zlo počas, je še tolk mrzl, pa tolk mal kilometrov je še. :oops: No za Radence bom pa sigurn fit, do takrat je pa še dosti, dosti... časa. :lol: :wink:
PS
Po dolgem času te je lepo "slišat" Milkec. :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
pa saj nisem mislil toliko na tekaško formo... bolj na to, da sva kot ena ura :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Verjetno bova s Kotnikom ob 8h na zbornem mestu. Ali se moramo še kaj dogovoriti, ali se bomo na licu mesta ?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

najbolje, da se v Trebnjem dobomo na kavi, se preštejemo in se odločimo, kako gremo naprej.

gornji stavek bi v bistvu moral pisati v tretji osebi množine. s Pio bova namreč že v Trebnjem imela poln avto - dva kužka in majice za Varaždince...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja škoda, da ne bom mogel iti na ta polmaraton, da bi piknil v začetek sezone v malem maratonu, škoda. :cry:
Ampak še dobro da sem napisal, da nisem napisal 100% potem bi hotel iti.
Držal bom pesti za Kotnika ( legendo ), Mirota skratka za vse, ki bojo zastopali Slovenijo in s tem posledično tudi Tekaški forum.
Že sedaj bravo vsem, ki boste prišli skozi cilj.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Hellion
V Zagrebu sem bil leta 2003. Takrat je blo prbližno 5°C. Dokler se je teklo po trdi površini(beri asfalt) je bilo vse uredo, ko pa smo prišli na travo, ki sploh ni bila trava ampak 30 cm blata na kakšnih 500m razdalje, si lahko predstavljate kak je fajn bilo, sploh zato ker si se čez pol ure vrnil nazaj v tisto blato. :roll: Drugače zna pa biti kar fajn hladno ker se večinoma vse dogaja ob vodi (Sava, Jarun). Ampak vseen bom šel letos tudi. Sama tekma pa tudi ni nevem kako hitra(l. 2003 čas zmagovalca 1:14) :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
Prema zadnjim informacija organizatore:
ZAGREBAČKI PROLJETNI POLUMARATON će se zbog snijegom prekrivenog nasipa održati na Jarunu u potpunosti. Staza ista kao kod Stareka.

a to znači, 3 kruga oko Jaruna
 Lučko
marathon95 napisal/-a:a to znači, 3 kruga oko Jaruna

:D7 :twisted:7 :evil:7

Kruno nč bat, vseeno pridemo :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
Lučko napisal/-a:Kruno nč bat, vseeno pridemo :lol: :wink:

I ja i ja :D :piti: :toast:
Uporabniški avatar
 tini
Evo, pridem tudi jst.
Zbor ob 8h v Trebnjem torej velja!?

lptini
Uporabniški avatar
 Matej
Ja, samo še projekt "varuška" da speljem in Zagreb evo mene.
 Ninocka
Greva tudi midve s Klaudi! :D

Se vidimo v Trebnjem!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Res sem vesel informacije, da bo proga speljana samo po asfaltu, bo bol letel - upam!?

Tud jst pridem v Trebnje, potem se bomo pa organiziral za prevoz.

L.P.

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA