Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

marjan
Razmere so zimske, včeraj sva šla z ženo gor in dol zadaj po kanalu, tako
da so noge precej delale. :? :? :?

Spluženo je do parkirišča nad vasjo Mače, tako da s tem ne boš imel problema. :) :)

Zadaj se da izredno hitro po celcu priti dol (od 15 do 20 minut).

Ker v sredo ne morem, vam želim uspešno spoznavanje s Kališčem.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 milan
Razmere so zimske, sneg pa je steptan, tako da gre tudi z nizko obutvijo.
(nizki čevlji, superge). Jaz bom imel nizke pohodne čevlje.
 marjan
Na spletni strani Kališča, ko klikneš kolo, ki ga bo dobil zmagovalčec, lahko vidiš lepe zimske slike s Kališča.

Čao
Uporabniški avatar
 Dule
Trening tekma je uspela, prišlo nas je 9 najboljših :lol: , od TF-ja smo bili Milan, Mirko1, Kemc in moja malenkost.

No prvih 7 se je v hrib pognalo čisto zares, le midva s Kemcem sva skrivala svoje adute in moči in šla lepo zmerno (61minutk gor, 30minutk dol). Ker nisva nikjer več srečala ostale, kar malo dvomiva da se nama niso skrili kam v grmovje in nato urno domov na toplo... :lol: :lol:

Vsekakor se vidimo naslednjo sredo, saj bo kajne Milan! :P
Uporabniški avatar
 milan
Včeraj se nas je zbralo 9 od tega 4 forumovci. (Dule, Kemc , Mirko1 in moja malenkost).

Do potoka smo se ogrevali počasi, čeprav je nekaj od udeležencov močno srbelo v pete in so se malo odlepili. :D Pri potoku smo se zbrali v skupino in štartali na polno. Glavni favoriti so takoj ubrali strmo bližnjico in tam nabrali nekaj prednosti, ki so jo ohranili do cilja. Sneg je bil steptan, vdiralo se ni, sem in tja je malo bolj drselo. Zmagovalec je bil Šavs Tilen s skoraj neverjetnim časom nekaj čez 35min.
Na vrhu je bilo kar precej mraz tako, da smo hitro obrnili in zadnjih nismo čakali (upam da ni bilo kake zamere).

Bojan R. je štartal že kake pol ure prej.
Uroš G. Pa pol ure za nami.

Na pijači smo premleli dogodke.

Se vidimo naslednjo sredo ob isti uri na istem mestu.
Nazadnje spremenil milan, dne 10 Mar 2005, 07:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 milan
Dule napisal/-a:Trening tekma je uspela, prišlo nas je 9 najboljših :lol: , od TF-ja smo bili Milan, Mirko1, Kemc in moja malenkost.

No prvih 7 se je v hrib pognalo čisto zares, le midva s Kemcem sva skrivala svoje adute in moči in šla lepo zmerno (61minutk gor, 30minutk dol). Ker nisva nikjer več srečala ostale, kar malo dvomiva da se nama niso skrili kam v grmovje in nato urno domov na toplo... :lol: :lol:

Vsekakor se vidimo naslednjo sredo, saj bo kajne Milan! :P

Opa, ko sem pisal poročilo je Dule medtem oddal svojega:).
6 jih je šlo dol po strmi varianti pod žičnico, jaz sem šel tam kjer je pot a sem sekal ovinke. Mislim da sem vaju slišal nekje za drevjem ampak se mi je preveč mudilo:)

Vidimo se naslednjo sredo, seveda:)
Razen če bodo ušpičene prekle dol padale.

Aja Mirko1 je mislil , da so mu vlomili v avto ker ni našel denarnice. Ko pa jo je našel je hotel na vsak način plačati pijačo a mu ni uspelo kljub temu da smo na Gorenjskem. Tko da imamo v dobrem :wink:
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
zelo uspešna treningtekma.hvala za prijaznost in potrebne napotke za tekmo vsem udeležencem včerajšnega teka na kališče :D .presenečen sem bil nad tako lepim razgledom po dolini.no na koncu so policaji poskrbeli da niso služili samo v enem bifeju :twisted: ,kajti zalovili so me,ko sem parkiral na pločniku.ja normalno :lol: .fantje,hvala za pijačo in družbo.se vidimo na tekmi
lp,mirko
 marjan
Bravo fantje. :) :) :)

Zdaj veste zakaj smo Kljuke stalno gor. Sam nisem mogel priti, pa tudi naslednjo sredo ni mogoče. :( :( :(

Žena je pa trenirala že zjutraj.

Je slučajno možno v torek ali četrtek?

Na tekmi se pa vidimo in "udarimo". :lol: :lol: :lol:

Lep pozdrav
Marjan
Uporabniški avatar
 Dule
marjan napisal/-a:Žena je pa trenirala že zjutraj.

Je bilo včeraj slišat da lanskoletni zmagovalec ne bo nič prepustil naključju in da je samo včeraj bil 5x gor :shock:

..ja le pazte se me!! :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

Še moja malenkost. Včeraj je blo prov fajn in vsi tisti ki vas ni blo zraven vam je lahk žal. Z Duletom sva čebljala v ozadju skupine, ki se je od potoka podala v dir :twisted: na kališče. Midva sva šparala atome in cel čas premlevala taktiko :P za 12 ur. Upam, da se bo izšlo :D .

Če bi mela več časa bi bla včeraj 6 :shock: krat gor. A ne Dule?

Sreda same time same place.
Uporabniški avatar
 milan
marjan napisal/-a:Bravo fantje. :) :) :)

Zdaj veste zakaj smo Kljuke stalno gor. Sam nisem mogel priti, pa tudi naslednjo sredo ni mogoče. :( :( :(

Žena je pa trenirala že zjutraj.

Lep pozdrav
Marjan

Srede so nekako ustaljeni termini že kakih 5 let, tu bi težko spreminjali, saj bi potem prišlo do zmede. Sreda najbolj ustreza tudi zato,ker je na sredi tedna , najbolj oddaljena od vikenda. Je pa tako, da se vedno najde kdo, ki ne more. Če bi prestavili na drug dan pa kdo drug nebi mogel.
Tako da sreda ostaja. Kaj pa čez 14 dni?(predvidoma bo tudi takrat tekma)
Uporabniški avatar
 Dule
kemc napisal/-a:Če bi mela več časa bi bla včeraj 6 :shock: krat gor. A ne Dule?

..malenkost sploh če nama kdo šiht plača :lol: :wink:
 marjan
NI panike, progo poznam, gre se samo zaradi tekmovalnega vzdušja. :) :)

Lanski zmagovalec je izredno pripravljen, včeraj ga je žena videla kako gor v strmino teče potem ko je že ne vem katerič obrnil nazaj gor. Izgleda da se bo močno približal 11 prihodom (precej hudo, kaj).

Čez 14 dni pa bom še videl.

lp
 marjan
Ali bomo formirali TF ekipo?

Lani nas je TF zelo lepo zastopal.

S predlogi na plan!
Uporabniški avatar
 Dule
marjan napisal/-a:S predlogi na plan!

Nič lažjega: Milan, Mirko1, Aleksander in Marjan :!:

Pa da zmagate :P
  • 1