- 20 Feb 2005, 20:20

Nazadnje spremenil laufar, dne 21 Feb 2005, 06:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
hribovc napisal/-a:...Če sem podvomil v kvalitete učiteljev teka na smučeh, je v tem kaj narobe ??
hribovc napisal/-a:Če sem podvomil v kvalitete učiteljev teka na smučeh, je v tem kaj narobe ? Mogoče pa laufar in še kakšen laufar meni enako in to upravičeno.
Ali ni čudno, da Iztoka Kordiša nismo še nikoli zasledili v ospredju kakšnega teka. Ali nima "motorja" ali pa nima tehnike. Ali pa oboje.
hribovc napisal/-a:Fotr, v filozofiranju si dobro podkovan, samo vsebine ti manjka
Če sem podvomil v kvalitete učiteljev teka na smučeh, je v tem kaj narobe ? Mogoče pa laufar in še kakšen laufar meni enako in to upravičeno.
Ali ni čudno, da Iztoka Kordiša nismo še nikoli zasledili v ospredju kakšnega teka. Ali nima "motorja" ali pa nima tehnike. Ali pa oboje.
In sedaj naj grem k takemu tekaču na tečaj teka na smučeh ? Mi bo samo povedal kako se teče ali tudi pokazal ?
hribovc napisal/-a:Tale Iztok Kordiš mi pa ne vzbuja prav nobenega upanja, da bo pokazal pravilno tehniko teka. Žal.
hribovc napisal/-a: Iztok Kordiš je VODJA DEMONSTRATORSKE VRSTE ZA TEK NA SMUČEH
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA