Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
hoj, še celoten razpis:

Primorski tekmovalni in rekreacijski tek »TEKI SOBOTE«
Organizator: Atletsko društvo Nova Aurora Koper

6. TEK NA SOCERBU
NEDELJA, 13. MAREC 2005
ob 11.00 uri

• DOLŽINA PROGE: 10 km tekmovalno ali 5 km pohodni tek, netekmovalno
• ŠTART in cilj bo v bližini gradu SOCERB. Proga je večinoma ravninska z rahlim klancem in je speljana krožno (5 km krog) po makadamski in po travnati gozdni poti. Pristop z avtoceste Ljubljana-Koper, odcep za Kastelec, Socerb.

• KATEGORIJE
[table][row]Moški: 10 kategorij[col]Ženske: 5 kategorij
[row]A do l. 1981[col]K do l. 1981
[row]B l. 1980 do 1974[col]L l. 1980 do 1971
[row]C l. 1975 do 1971[col]M l.1970 do 1961
[row]D l.1970 do 1964[col]N l. 1960 do l.1951
[row]E l. 1965 do 1961[col]O l.1950 in starejše
[row]F l. 1960 do 1954
[row]G l. 1955 do 1951
[row]H l. 1950 do 1944
[row]I l. 1945 do 1941
[row]J l. 1940 in starejši
[/table]
• ŠTARTNINA:1500 sit :čaj, enolončnica in spominsko darilo
• POPUSTI: Družine, trije člani:3000 sit,
• PRIJAVE: Na štartnem mestu od 9.30 ure naprej.
• NAGRADE: Prvi trije uvrščeni v vsaki kategoriji prejmejo medalje. Prvi trije v absolutni kategoriji pa pokale. Ostale nagrade bo organizator sporočil na dan teka.

INFORMACIJE: Rado Gregorič, GSM: 041 818141, rado.gregoric@guest.arnes.si, http://users.volja.net/naurora/.
Tek bo organiziran v vsakem vremenu.
Vsi udeleženci tečejo na lastno odgovornost.
Nazadnje spremenil ero, dne 08 Mar 2005, 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
 bojanm
No pa se bo začelo,se vidmo.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

vmes se je par sporočil žal izgubilo a nojbolj pomembno je, da tek v nedeljo bo! ravnokar sem govoril z gospo Meri, ki pravi, da so imeli fantje včeraj delovno akcijo in očistili progo ter jo tudi malo posuli. akcijo bodo v petek ponovili, tako da bo proga v nedeljo pripravljena.

med tem si oglejte domačo stran AD Nova Aurora Koper in se prijavite s spletno prijavnico, da bodo formalnosti v nedeljo zjutraj hitreje za vami...
 Ninocka
Če pa fantje tako lepo skrbijo za progo, pa jo moramo priti malo razriti! :twisted: :twisted:
 bojanm
Ninocka,pridem pomagat,jest mam takle načrt prvih 10 km se bomo mal matral pol bo pa šlo,a-ne
Uporabniški avatar
 GaGa
Kolk vas pa pride v nedeljo? Zaenkrat vem za

1.Ninočko
2.MihaPRja
3.miha
4.mene

... še kdo?

5.bojanm
Uporabniški avatar
 Martin
Ja, še jest, a smem? Bo moj prvi tek. :oops: Vidim, da bo treba za "prvo poročno noč" kar migat. Upam, da bo šlo. :lauf:

Bom pripeljal s sabo tudi familijo, da bodo na koncu pojedli enolončnico, ker je sam zaradi vznemirjenosti (beri utrujenosti) ne bom mogel. Kaj morem, sem z Gorenjske.
 miška
mene pa nekaj zanima...tisti, ki ste na Socerb že tekli....sama sem začela "trenirati" pred dvema mesecema....2-3x na teden, ampak imam vseeno dvome glede tega teka. a mi lahko kdo malo napiše kakšna je proga, predvsem pa kakšni so kaj klanci?
joj, mam že zdaj tremo :? to bo moj 3.tek....lanskoleto sem bila v Sežani in Radencih na 10km, ampak od takrat pa NIČ. :cry:
Aja, pa koliko je ponavadi udeležencev?

najlepša hvala tistemu, ki si bo vzel čas in mi odgovoril :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz sem skoraj ziher zraven, edino akr me skrbi je blato, ampak glede na to, da so fantje že dvakrat bili na terenu, bi ieml kar slabo vest, da ne bi šel.

Če kdo rabi prevoz in če se dogovorimo, potem grem v vsakem primeru, drugače pa se bojim, da bom cincal do zadnjega trenutka... Če je kakšen kandidat za prevoz, mu bom iz srca hvaležen :wink:

Še nekaj me zanima, jaz imam lansko številko iz Vogrska za primorske teke! A ta številka še drži?

====================================

Ej, miška, a si mislila s tem da od Sežane in Radencev NIČ, da od takrat nič laufanja ali le nobene tekme. Če ni bilo nič laufanja, potem je res kriza, drugače pa ni problema, saj so tekme le smetana na torti.

Pa še nekaj za miško in martina.... Jaz še vedno kompliciram pred teki, pa sem jih že nekaj dal skozi, pa mi je bilo po vsakem teku žal minute pomislekov. 10 km se bo že preteklo, tudi če si zadnji si še vedno boljši od preostalega miljona Slovencev, ki se bodo basali z Dunajskimi zrezki in odpenjali gumbe na močno preoukih hlačah 8)
Uporabniški avatar
 MihaPR
Milkec, ce jest prou razumem pravila primorskega pokala je številka stalna, tko da moram jest tud svojo zbrskat nekje pa jo sabo prnest :)
 ines
Številke za teke Primorskih novic bodo v letošnjem letu NOVE. Tisti,ki je lansko leto odtekel 10 tekov za primorski pokal dobi številko zastonj ostali pa plačajo 500,00 Sit. :!: :!: :!: Jaz sem tudi mišljenja, da ni važno ali si prvi ali zadnji, pomembno je , da nekaj narediš samo zase. LP Ines
Uporabniški avatar
 MihaPR
eh, pa sm ze mislu :(
btw, a studenti mamo se vedno 500 sit popusta tko kt lani?
Uporabniški avatar
 milkec
matr... lani sem plačal 500 SIT, pa sem jo le enkrat uporabljal, letos bom plačal 500 SIT pa upam, da jo bom večkrat uporabljal! Pa nič zato!

Miha, a greste s familijo dol? A lani je bil popust? Nič ne vem o tem, katera dokazila pa moraš imeti seboj? indeks?

Ines, upam, da se vidimo dol, bomo še kakšno o Trstu rekli!
Uporabniški avatar
 Martin
Ker od prijavljenih poznam samo Nino, me zanima kako se bomo TF zavohal.
 kristina
Milkec,
si nekaj spraševal za prevoz. Jaz se tudi nekako ne morem odločiti če bi šla, tako, da bi bilo najboljše, da se z nekom zmenim. Bi šla lahko z mojim avtom, ampak jaz se bom mogla potem dosti na hitro v Ljubljano pobrat.
Poznava se sicer ne - a si vsaj iz Ljubljane?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA