Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nedelja, 11. 1. Šesti tek, osmega pokala peš na Pohorje. Fantek l. 2007 doseže rezultat 42,49. Fantastično. Svoj rezultat izboljša za okroglih 22 minut. Fanta l. 2003, ki pohorske strmine premagujeta že leta se temu rezultatu s težavo približata. Upam, da bo ta dosežek v naslednjih nedeljah še dosegal. Upam, da morda le ni šlo za zlorabo organizatorjevega zaupanja v fer-plej. V tem primeru pa so bili oškodovani tudi sotekmovalci, ki so se držali pravil. Fantu želim še mnogo še boljših rezultatov.
Zimska liga je bila in bo ostala zakon. Zares popestri nedeljsko dopoldne. Poseben čar pa so presenečenja, ki nam jih prinaša vreme :-) led, megla, blato in druge dobrote. Palice so zame skoraj nepogrešljive, saj se lahko nanje uloviš pri zdrsu, če greš s polamanimi rebri pa bore malo služijo :-)
Super fotke :-) :clap:

Super je bilo. Žarko pravi, da se zamuda kompenzira s tempom :-)
In prav ima :-)
Poizkusil sem staro Zvonetovo finto in sem obul dvojne zokne, vmes pa vrečke :-) in tako sem si ustvaril lastne drsalnice znotraj šprintarc :-)
Zgleda, da Zvone ni izdal skrivnosti do konca. Razmišljam, da si drugič nogavice namažem z medom, potem ne bi drseli :lol:
Spet gremo na popravnega. Enkrat bom uspel pod 42 :-)
ZdravkoC napisal/-a:Super fotke :-) :clap:

Spet gremo na popravnega. Enkrat bom uspel pod 42 :-)

ZdravC, kot kaže, bo tebi uspelo, "jaz pa bom ves čas na popravnem"!

lp. zvone
zvone napisal/-a:ZdravC, kot kaže, bo tebi uspelo, "jaz pa bom ves čas na popravnem"!

lp. zvone

Eh Zvone, jutri na Šentiljsko in potem bo nedelja bolj na izi, pa še sneg se pripravlja za naslednje dni :-) tako da se bodo dnevi počasi iztekali :-)
Ninđa napisal/-a:Zdravkoc kdaj se gre jutri na ŠPP? Predvidevan čas?

Hvala.

ob 7:00
jaz sem predvideval okrog 8h
oprosti, nisem prej videl :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA