Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Pismo mamino, da ne morem prit, res mi je žal ... domačih tekem in prireditev v bližnji okolici nena rad spuščam vun :-)
 TONEK
Še teden dni, pa da vidimo, kako se bodo Štajerci odrezali.
Še prej pa gremo pogledat v Istro, če bo jutri tudi tam dež :mrgreen:
 avgust
Sem si ogledal pot na Pečke po strmi najkrajši in tudi vzporedni malo daljši varijanti,katera je za povratek bolj varna vsaj kasneje po kakih treh urah teka oz.hoje. Običajno organizator razpiše najkrajšo varianto, stvar posameznika pa je če se posluži varne daljše, razen če je določena samo točno predpisana pot. Ob ogledu zahtevnega vzpona in izkušenj tekmovalcu/ki z 12-timi vzponi častim pivo, in že vnaprej izredne čestitke. Denis še enkrat vnaprej čestitke za organizacijo in prosim za odgovor o pravilu uporabe stez, katere vodijo na Pečke.
Lp. Se vidimo v soboto.
Uporabniški avatar
 ouka81
Vzpon bo potekal samo po eni poti.Za spust pa bodo imeli udeleženci na voljo še drugo pot,ki je lažja in malenkost daljša,kot tista po kateri bo potekal vzpon,tako da se bo vsak lahko odločil katera mu najbolj ustreza,poti bosta zelo dobro označeni,poleg planinskih markacij še z trakovi in z tablami,tako da ne morete zgrešit niti metra.25.4.2015 vsi v napad na Pečke :laola
 Bronco
No, super, da se bo dalo spuščati tudi po drugi, nekoliko lažji poti... O tem sem tudi pisal že na prejšnji strani. Se vidimo v soboto! :wink:
Uporabniški avatar
 tabonir
Ker sem doma v neposredni bližini prireditve in traso zelo dobro poznam, objavljam graf in sliko poti, za tiste, ki je še ne poznate:

graf višine:
Slika

Vzpon:
Slika

Vzpon in spust po lažji, daljši poti:
Slika
 TONEK
Zatišje pred nevihto? Dajmo malo življenja - jutri bo na Štajerskem lep dan. :D
Uporabniški avatar
 ouka81
Jutri vsi vabljeni na prvi šest urni vzpon na Pečke,vreme bo lepo :D ,Pečke so pripravljene pa vi?Na cilju bo za motivacijo poskrbela glasba, ki se bo vrtela celih sest ur.Tako da jutri sigurno nebo dolgčas. Prijave zbiramo do 8.30 ure, štartamo ob 9.00 :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA