Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravisimo INOT sprejet si v BRATOVŠČINO SINJEGA GALEBA :lol: :lol: :lol: .
Sedaj pa bom malj bolj resen.Okej sedaj bom poiskal še samo kakega solidnega kolesarja, recimo VALTER BONČA bo v redu :lol: :wink: , pol pa samo še enga gamsa namesto mene da bot tekel do cilja :lol: :wink: .
Ma se hecam.
Skratka fantastično je da bomo napravili ekipo za TRIATLON JEKLENIH v Bohinju.O samem nazivu pa se bova že pomenila velja.
In te bom o vsem obveščal po ZS - okej.
Že letim v akcijo za iskanje kolesarja!
ČAO!
 ines
TOMAŽ!!" Naj te spomnim, da je ta isti dan tudi TEK NA TABOR v Sežani. Teranov liker :lol: :lol: :lol: . Ti pa se odloči kam boš šel. LP Ines
Uporabniški avatar
 Vlajko
ines napisal/-a:TOMAŽ!!" Naj te spomnim, da je ta isti dan tudi TEK NA TABOR v Sežani. Teranov liker :lol: :lol: :lol: . Ti pa se odloči kam boš šel. LP Ines

A sem lahko Tomažev pooblaščenec? :roll: :wink:

Teranov liker, njam njam.... :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ines napisal/-a:TOMAŽ!!" Naj te spomnim, da je ta isti dan tudi TEK NA TABOR v Sežani. Teranov liker :lol: :lol: :lol: . Ti pa se odloči kam boš šel. LP Ines

Dijo porko INES kaj mi delaš, dijo mijo sedaj sem v razcepu :lol: teranov likerček or to bi Triatlon jeklenih :lol: !
PITI ALI NE PITI,
TO JE SEDAJ VPRAŠANJE?
Hja nč bo treba nekaj ukrenit :lol: kaj pa če bi najprej tratlon odpeketali pol bi me pa z helikapterjem :lol: policija hitno dostavila na omenjeni tek :lol: .
Ma ka mi delate z dušo mojo prepojeno s teranovim likerčom zasvojeno :lol: .
Čaki bom jezt zdej eno rožco vzel:
teranov likerček, triatlon jeklenih, teravno likerček, triatlon jeklenih, teranov likerček, triatlon jeklenih, teranov likerček, triatlon jeklenih, teranov likerček, triatlon jeklenih, teranov likerček, triatlon jeklenih, teranov likerček ...........
Ma dijo mijo ni ne konce ne kraja :lol:
Ma sem zdej tole malce prespal in se dokončno odločil :? :( pooblaščam Barona von Vlajko Kranjskega :lol: :wink: , da opravi to degustacijo znamenitega primorskega zvarka, ki ljudem daje ponovno življenje.Zvarek ki ti zbistri duha (pol pa proti koncu zamegli) 8) .
Baron von Vlajko Kranjski deželni glavar KRANJA, upam da mi boš prinesel vsaj spomine in besede po tem znamenitem opojnem zvarku.
Da blih na Kranjskem kaj podobnega skp uštmali.Pol bi se vsa Kranjska gospoda prišla klanjat k tebi Baron von Vlajko Kranjski :lol: .
Nka ne pozab, da klele na Kranjskem bodo tudi željni tega zvarka, skrivnostnega ga v čislih imeli.
Bli bi vesel, če bi kaka kapla na dnu ostala, da bi okusili to opojnost, ki priklene te na trda tla :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a: .... upam da mi boš prinesel vsaj spomine in besede po tem znamenitem opojnem zvarku .....

Dobiš :!: .... tako spomine kot besede ..... :wink:

Von Vlajko.
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 19 Maj 2005, 10:26, skupaj popravljeno 1 krat.
 ines
Lahko pa prideš v juliju na KOKOŠ. Mogoče bo tudi tam KAJ!!!! Več si lahko pogledaš na naši spletni strani www.klub-kraskitekaci.si LP Ines
Uporabniški avatar
 INOT
Tomaz pusti kokosi,purane in ostale zivali,namesto teranovega likerja pa te bo v cilju triatlona cakala steklenica stajerskega vina.Bos videl kako bo pasalo.(kaksen domac traminec ali pa muskat???)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja definitivno grem na TRIATLON JEKLENIH sedaj ko si INOT dejal da boš šel za KAJAKAŠA, jaz bom tekel kmalu bom dobil še enega kolesarja pa bo!
Z kokošmi je pa tako, jaz imam rad krščene ribce :lol: :wink: .No tudi kaka putka je v redu sam da je dobr geštel :wink: :lol: .
TRIATLON JEKLENIH DEFINITIVNO BO in na njemu tudi mi.
Za tek na KOKOŠ pa bom videl kdaj bo in kaj se bo še vse do takrat dogodilo.
Samo višja sila me lahko odvrne od te zadevščne, ki je izjemno dobra norija.
Ma ljudje vse bo samo nas ne bo :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Bobaje
A je samo asfalt?
Če je ti napotim enga kandidata.
 laufar
Asfalta je samo za vzorc! :wink:
Uporabniški avatar
 Bobaje
Pol s specialko ne gre??
Spomnim se pred davnimi leti, da so vozili s specialkami, se motim?
Res pa je , da je bil to eden prvih triatlonov jeklenih.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja se sliši v redu!Ti mi ga hitro zrihtaj ker bo kmalu začela voda v grlo tečti :wink: .Ma danes samo da odlaufam teh 24ur teka potlej pa padejo hribi do 3 - 4 krat na teden in potlej je Vodnikova koča moja :lol: :lol: :wink: .No, saj bo tako ali tako moja, ko pridem do vrha :lol: .
Ja kar se tiče kolesarjenja je pa kot je omenil laufar asvalta samo za vzorec ostalo je pa makadam.Tako da bi bilo dobro če bi imel gorca.Če bi ga jaz imel bi ga posodil, samo ga trenutno še nimam :( :( .Dejmo fantje sestaviti eno ekipo za triatlon jeklenih za trojke.Dva sva že TOMAŽ - tek, INOT - veslanje IME pa tako ali tako že imamo :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Matevz
Bobaje napisal/-a:Pol s specialko ne gre??

Ne.
Zadnja tri leta (nisem zihr, da ravno tri) je proga spremenjena in ne gre več po glavni cesti čez zgornjo dolino Jereko, gorjuše mimo Mrzlega Studenca na Rudno polje, amapk gre po strmem kolovozu na Uskovnico in potem do ceste, ki pelje pod Konjščico. Tam nekje je pa potem menjava. Ne vem točno ali na koncu ceste ali že prej (enkrat sem videl en zemljevid pa je izgledalo, da je že prej pri križiču menjava kakšen kilometer pred koncem makadama).

Prej pa se je vozilo s specialko, čeprav je bilo nekaj kilometrov po makadamu.
 zabig
Sem bil na zdanjem uradnem triatlonu, in 100% je konec kolesa 1 km pred koncem makedama.

Ne pozabite, da je število udeležencev omejeno (120 posameznikov 30 štafet), zato ne iščite predolgo kolesarja (čeprav štafeta še nobena ni prijavljena :) !!!

LP
 Denis25
Jaz bi pa bil kandidat za kolo. Res da me bolj mika triatlon premagat nekoc v celoti sam, ampak zaenkrat je tud pri meni problem s colnom. Če še nimaš kandidata za kolo, pisi na mail: denisext@volja.net

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA