Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 GaGa
Nataša napisal/-a:jst tud najbrž pridem. mam še v bližini enga bejbija za pogledat :wink:

... verjetno istega kot nazadnje k smo bli v Slapah :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Ma hecno - čeprav je ta tek zame kar daleč in nisem nameraval iti, sem sedaj ugotovil, da bom imel ta dan neke opravke v bližini (kaj pa je 50 km gor ali dol) in da je ob zame primerni uri.

Torej pridem tudi jaz!:juhuhu:
 Nataša
GaGa napisal/-a:
Nataša napisal/-a:jst tud najbrž pridem. mam še v bližini enga bejbija za pogledat :wink:

... verjetno istega kot nazadnje k smo bli v Slapah :wink:

Gagi, pa niso Slape, ampak Slap. Slape so pr Fužinah :lol:
Drgač pa isti bejbi. Kaja. :wink:

upam samo, da letos spet ne bojo kakšnega listja kurili ob progi. Nekak ni pomagal dihanju med tekom... :roll:
Uporabniški avatar
 tmp
Jaz bom tudi šla če kdo hoče, se lahko pelje z mano, imam še zadosti prostora :D
Uporabniški avatar
 GaGa
Nataša napisal/-a:Gagi, pa niso Slape, ampak Slap. Slape so pr Fužinah :lol:

:? :oops: :oops: :oops:
 Nataša
GaGa napisal/-a:
Nataša napisal/-a:Gagi, pa niso Slape, ampak Slap. Slape so pr Fužinah :lol:

:? :oops: :oops: :oops:

sori :oops: sem k ena prfoksa anede? :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
tmp napisal/-a:Jaz bom tudi šla....

Kaj pa vaš mož :?:
Pa da malo prah pobriše s tiste svoje črne mašince :idea: :roll:
 Ninocka
tmp napisal/-a:Jaz bom tudi šla če kdo hoče, se lahko pelje z mano, imam še zadosti prostora :D

Juhu! Jaz se javljam, da z veseljem zasedem malo prostora v tvojem avtu.
Uporabniški avatar
 GaGa
Barb napisal/-a:
tmp napisal/-a:Jaz bom tudi šla....

... bo mel pa ogromno dela :shock: s to čudežno črno mašinco že v nedeljo :lol: ... v soboto nej kr pridno počiva :wink:
Uporabniški avatar
 tmp
Barb napisal/-a:

Joj, Barb veš tista črna mašinca bi šla sicer tudi zraven, seveda pripeta na prsi mojega moža, ampak ima druge obveznosti, mislim mašinca :wink:
Uporabniški avatar
 Manika
Po kakšni podlagi se pa teče?
Uporabniški avatar
 Manika
ero napisal/-a:...teren je makadam z malo poti in še manj asfalta...

Hm, tole mi pa ni všeč. Meni je asfalt (oz. vsaj tak lep makadam kot je PST) zakon. Ampak glavno je, da grem teč :) .
 Nataša
Hja...men je bla ta tekma skor ena najtežjih lani. Pa zgleda tko nedolžno - sonček in ravnina in makadam. Ampak je bilo vroče, ko še nismo navajeni teh temperatur...preveč monotona proga, ki se vleče in vleče...pa še makadam zna biti zoprn. Je pa drugače dobro vzdušje, tko da grem vseeno spet. In vipavska dolina je krasna. In po tekmi se da fino martinčkat, če je lepo vreme. Tko da ti vseeno priporočam, Manika, pa vzemi pač zelo na izi in bo :wink: (moj novi zen pristop do teka PRESS :lol: :lol: )
Uporabniški avatar
 Manika
Nataša napisal/-a:... Tko da ti vseeno priporočam, Manika, pa vzemi pač zelo na izi in bo :wink: (moj novi zen pristop do teka PRESS :lol: :lol: )

Jaz bom itak vzela tole na izi. Sej tud v Sežani nisem ravno pretiravala :wink:.
Bova z mojim Mihatom vzela tole kot en športni dan - jaz na tale tek, on pa na Nanos s kolesom, pa je :) .

Aja, še to: Nta, tebi prinesem nazaj CD, GaGa, zate imam pa sveže spečenega :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA