Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Fotr
Mene tudi zanima kakšna skupinska ekskurzija v Radence. Saj skoraj ne upam predlagati Barb, ki je tako prizadevna in vse zrihta, za kakšno ponovno zbiranje prijav. Kaj praviš, Barb? Ali pa kar celo ministrstvo? :shock: :shock: Mogoče bi se pa našli kakšni sekretarji, podsekretarji, vodje oddelkov, upravniki, upravitelji, načelniki in ostali pomočniki, ki bi priskočili na pomoč? 8) 8)
Kot ponavadi bi bili vsi spet zelo, zelo hvaležni! :D :D
 bojanm
Živjo,kar se prijave tiče ni težav,potrebana je skupinska prijava,za tiste,ki ste(smo)že prijavljeni se jih(nas) na spisku označi,plačamo skupaj :lol: Barb :lol: :clap: ,če potrebuješ pomoč samo natipkaj,mi :TF) smo tvoji :clap: in potem gremo skupaj na analizo :laola :toast:
Uporabniški avatar
 marathon95
Ovaj put bi se i ja mogao pridružiti na Ani & Lizi :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če bi kdo slučajno želel prespati v Radencih, mora prenočišče čimprej rezervirati, kajti določene ugodne lokacije so že zasedene (Kapelski hram).

Prosto, vsaj včeraj je še bilo, pa je v gostilni s prenočišči Kuplen, Radenci, tel. 02 565 1577.

Cena prenočišča z zajtrkom: 4.200 SIT/ osebo/dan. Oddaljenost od štartnega mesta manj kot 500 m (po TIS-u).. Za primerjavo, najcenejša hotelska varianta prenočišča z zajtrkom v Radencih je (neuradno) 10.500 SIT/osebo.

Namig, morda bi lahko to bila tudi lokacija za ANA-LIZO. :roll:
Uporabniški avatar
 ero
se moram popraviti - Kuplen <> Kučan :(

tista restavracija z lepo senčno verando je Kučan. so pa kelnerji bolj na počasni strani, če se spomnite. očitno sami ultramaratonci, ki počasi daleč pridejo :)
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr napisal/-a:Saj skoraj ne upam predlagati Barb, ki je tako prizadevna in vse zrihta, za kakšno ponovno zbiranje prijav. Kaj praviš, Barb?

Mal se še odločam :roll:
Razlogi za dvom in razmislek:
1.razlika v prijavi:lasten čip/njihov :arrow: ločene prijave :arrow: komplikacije
2.odsotna od 23.4. do 3.5. :arrow: zaslužen dopust PRESS :P
3.bikica po horoskopu :arrow: omejeno slavljenje :? :cry:
4.v primeru odločitve ZA :arrow: 100% nočitev v Radencih dan prej :arrow: finance PRESS

p.s.:drugače bi pa z veseljem :P

Mal časa še rabim :roll:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Vsem tekajočim na omenjeni prireditvi želim obilo uspeha in športnega zadovoljstva :D

Mene so organizatorji prepričali naj ne pridem, pa jih ne smem razočarati ... :shock:
Uporabniški avatar
 alan
lojzeP napisal/-a: Mene so organizatorji prepričali naj ne pridem, pa jih ne smem razočarati ... :shock:

:?: :?: :?:

A si prehiter za njih? :shock: :shock: :shock:

Nic jasno... :bum:
 Lučko
lojzeP napisal/-a:Mene so organizatorji prepričali naj ne pridem, pa jih ne smem razočarati ...

Kokr jz vem, so tebe/vas gasilci zaštrikal in ne organizator :roll: Kva pa gasilc ve kva je "pokalna tekma na 10 km" :shock: :mrgreen:
PS
Prva cev....druga cev....tretja cev.......................vode ni :--
Uporabniški avatar
 Fotr
lojzeP napisal/-a:...Mene so organizatorji prepričali naj ne pridem, pa jih ne smem razočarati ... :shock:

Lojze, malo mi osveži spomin, kako so te organizatorji prepričali, da ne greš, zdaj imam še čas, da si premislim. :evil:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Lučko napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:Mene so organizatorji prepričali naj ne pridem, pa jih ne smem razočarati ...

Kokr jz vem, so tebe/vas gasilci zaštrikal in ne organizator :roll: Kva pa gasilc ve kva je "pokalna tekma na 10 km" :shock: :mrgreen:
PS
Prva cev....druga cev....tretja cev.......................vode ni :--

Ne đeneral Lučko ne prva cev, in ne druga, tretja cev.Ampak prvi in drugi šank :piti: :toast: , pa tretji šank :toast: :piti: pol pa ljudje orientacijo zgubijo sploh za usmerjanje tekačev :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 mitsch
Ubogi Lojze :cry:

Tudi mene najbolj razjezi, če proga ni jasno označena, Tekač se mora osredotočit samo na tek in atmosfero-že to je zadosti.

Kar se tiče podsekretarjev.
Tisti petek planiram dopust in grem do nedelje v Prekmurje. Tako, da lahko v petek dvignem številke.
Bom pa prvič tam in prvič s TF, tako, da sem lahko le pomočnik.
Uporabniški avatar
 Barb
mitsch napisal/-a:Tisti petek planiram dopust in grem do nedelje v Prekmurje. Tako, da lahko v petek dvignem številke.
Bom pa prvič tam in prvič s TF, tako, da sem lahko le pomočnik.

Kar pomeni, da se mene lahko delno raazbremeni in je dvom pod točko 4 odveč, a ne :roll: :idea: :arrow:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora kdor bo tekel v Radencih mu bom lahko dvignil številko na petek, ker bom v petek že tam prenočil.Se pravi iz petka na soboto.Seveda me mora prej o vseh formalnostih obvestiti, tako da potem lahko mirno dvignem številko in v primeru tudi čip če nima svojega.Za vse ostale stvari pa me lahko kontaktirate na ZS.
Ker imam rezervacijo za prenočišče.
No do takrat je še malo časa.In upam, da se ne bo kaj pripetilo nepričakovanega.Tako sem eventuelni kandidat za dvigovanje.
ČAO!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA