Jest sem pa tokrat Dpopu delala konkurenco - prav čudno je blo za videt - on brez orožja/orodja v enem redkih trenutkov, ko smo pa njega lovil v objektiv.
Fotke pa bodo...hm...zvečer?
sicer pa sem poslikala kandidata za naj ritko 2005 (Fotr), dva od treh TF Softičev (Lučko & Sprinter), spoznala sem Žužo & MajoM, Pegaz se je izkazal kot echt Klaudija Šifrer s široko paleto pozerskih poz, Alana je tresla trema, za Vlajkota je pa že baterij zmanjkal (sori, Vlajko, sem morala poslikat Mihov šprint

).
Uh, pa še so se nabirali: gorenjska čevapčičarska naveza, Tanja je spet burjo povzročala, prišel je Oranžni slon, Tini je ganjal Lojzeta in potem je Lojze ganjal Tinija in čeprav smo navijali za Tinija, je zmagal Lojze.
Potem smo že čist zmrznjeni odtavali kod Jovota in NE BOSTE VERJELI

, Tini ni nič jedu!!!!!

Ta civilizacija resnično propada in apokalipsa bo zdaj, zdaj tu
Rob pice sem pojedla, layerjev tokrat ne, luštn je blo, predvsem pa bolj toplo. Se mi kar ni dalo it domov. Fotr in Miha sta mela zanimivo debato o družinskih rodovnikih, Nemcih & Italijanih in Gorenjski & Ljubljani med 2.svetovno vojno (vmes še malo o rudnikih), Lojze ni uspel ubesediti svojih misli (mnogo hrupa za nič PRESS), mama Šefla je dala izjavo leta, potem pa smo šli počasi domov.
res fajn. upam samo na toplejše vreme na majskem cooperju...