Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
žuža napisal/-a:...Vlajko, se vidmo....

:D :D Slika :D :D
 bojanm
Se vidmo pred :lol: med :lauf: in po :toast: :clap:
Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, okol 17h bo kar v redu.
Na zadnjem Cooperju smo se menili in menili, potem pa nas je bilo tako veliko,d a smo itak tekli v 3-4 skupinah. Tako, da ni problema.
Se vidimo jutri! Prinesite galoše ;)

Lep let, Pegaz :)
 Nataša
pegaz napisal/-a:.Prinesite galoše

...in palerino! :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:
pegaz napisal/-a:.Prinesite galoše

...in palerino! :wink:

Ni 'lih tko hudo. :D
Uporabniški avatar
 alan
Malcek po 17 bo tudi mene pot zanesla na Kodeljevo....

Jaz ne bom n'c pelerine nosil.... soncek bo :roll:
 Ninocka
Dobro "šprintajte" in seveda analizirajte rezultate. :twisted: :D
Uporabniški avatar
 mujcika
Še včeraj sem bila prepričana, da pridem. :roll:
Danes pa se je zadeva hudo zakomplicirala. :shock: Mislim, da sem si natrgala mečno mišico. :cry: :cry: :cry:

Vseeno bom navijala za sonček. :wink:
Uporabniški avatar
 alan
Soncek je ...

Dobro si navijala, Mujcika! Hvala!

...Tole z misico se pa grdo slisi (bere)... Lepo pozdravit, potem (pa nic prej :nono: ) pa spet AKCIJA! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vreme zgleda bo, prlaufam jest okol petih mal pogledat in na analizo :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
MihaPR napisal/-a:.... na analizo :)

Jaz jo bom pa, izjemoma, "šprical", ker bi naj bil okoli 19-ih doma. 8) Pa, saj ne vem, če in kje sploh bo... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, ja takoj k odtečeš ponavad analiziras rezultate :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
MihaPR napisal/-a:hm, ja takoj k odtečeš ponavad analiziras rezultate :D

Ajaaaa....(Siv = Blond :roll: :shock: ) :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Ker vem, da obstaja kodeks uporabe "lepih" besed, se opravičujem za tisto izrečeno :roll: , za kar je včeraj nekaterim zastal dih :ignore: .Ampak bilo je tako spontano, da bolj ne bi moglo biti. :lol: :roll:

In Staša :!: :arrow: , žal še res je: Kaj bo ARR v teh dneh brez dveh tako dobrih deklet :wink:

Bilo je fino in mi je bilo kar hudo,ker sem vas morala tako zgodaj zapustiti :wink:
 Nataša
Jest sem pa tokrat Dpopu delala konkurenco - prav čudno je blo za videt - on brez orožja/orodja v enem redkih trenutkov, ko smo pa njega lovil v objektiv.

Fotke pa bodo...hm...zvečer?

sicer pa sem poslikala kandidata za naj ritko 2005 (Fotr), dva od treh TF Softičev (Lučko & Sprinter), spoznala sem Žužo & MajoM, Pegaz se je izkazal kot echt Klaudija Šifrer s široko paleto pozerskih poz, Alana je tresla trema, za Vlajkota je pa že baterij zmanjkal (sori, Vlajko, sem morala poslikat Mihov šprint :lol:).

Uh, pa še so se nabirali: gorenjska čevapčičarska naveza, Tanja je spet burjo povzročala, prišel je Oranžni slon, Tini je ganjal Lojzeta in potem je Lojze ganjal Tinija in čeprav smo navijali za Tinija, je zmagal Lojze.

Potem smo že čist zmrznjeni odtavali kod Jovota in NE BOSTE VERJELI :shock: :shock: :shock: , Tini ni nič jedu!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Ta civilizacija resnično propada in apokalipsa bo zdaj, zdaj tu 8)

Rob pice sem pojedla, layerjev tokrat ne, luštn je blo, predvsem pa bolj toplo. Se mi kar ni dalo it domov. Fotr in Miha sta mela zanimivo debato o družinskih rodovnikih, Nemcih & Italijanih in Gorenjski & Ljubljani med 2.svetovno vojno (vmes še malo o rudnikih), Lojze ni uspel ubesediti svojih misli (mnogo hrupa za nič PRESS), mama Šefla je dala izjavo leta, potem pa smo šli počasi domov.

res fajn. upam samo na toplejše vreme na majskem cooperju... :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA