Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 davor123si
He he tole bo pa se veselo,

nej bo cimvec takihle offroad prireditev, sploh ce misljo men nizozemci tok meckat z biciklom;

Folk nismo se za v Evropo, moj bicikl je romu na Slovasko namest da bi prsu k men v SLO : :lol:

baje bo preusmerjen in pride po prvem maju;

skoda k nima zravn gps lokatorja, da bi vidu kako bodo zdej zabluzili oz. kam ga bodo poslal next :)

lp,
Davor
Uporabniški avatar
 Učenec
Zdaj je že skrajni čas za pripravo bicikla - pravite MTB, a ne? - (čiščenje pajčevine...)
in za PRVO udeležbo duatlona :oops: .

Pred tem pa še popravo rezultata na polmaratonu (Radenci) :?: :P
Uporabniški avatar
 mitsch
Ja zdaj pa je res že skrajni čas, tudi za prijavo.

Vidim, da obstajajo predprijave, trenutno pa mi ne dela adobe acrobat in ne morem odpreti priponke, da bi videl do kdaj se je treba prijaviti. A mi lahko kdo prečita plis!?

Tnx
Uporabniški avatar
 Učenec
Tudi meni ne odpre linka Brošura2005.pdf
Javi nekakšen error. :?
 Nataša
hm, hm, me zanima, če bi moj potovalni bicikl tole zmogel...al čem rajš samo tečt...al pa prit s kolesom do Kranja...možnosti je mnogo... :roll:
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz bom samo tekel. Me zanima če bom kej hitrejš kot pa na županovem teku :o
 Ninocka
Nataša napisal/-a:hm, hm, me zanima, če bi moj potovalni bicikl tole zmogel...al čem rajš samo tečt...al pa prit s kolesom do Kranja...možnosti je mnogo... :roll:

Tudi jaz razmišljam o vseh možnih alternativah. :D
 Ninocka
ero napisal/-a:iz lanskih izkušenj vam povem, da je MTB kolo nujno potrebno. sam sem šel s trekingom in v marsikateri luknji veselo zaplaval.

Po današnjem obisku prelepega Brda na Kranju bi kar potrdila Erotovo navedbo. Moje trekking kolo s tankimi gumami je kar zaplavalo v pesek/makadam. Sicer bi bilo možno voziti, a 20 km lovljenja ravnotežja in dodatnega napora...Khm.

Tako, da v soboto bom imela duatlon po svoje: kolo-tek-kolo: s kolesom iz Lj in udeležba na teku na Brdu (10 km) in s kolesom naprej... :D :P
Kdo še pride?
Uporabniški avatar
 TANJAO
Tudi MI-2 bova tam- s kolesi in supergami!
Sva že prijavlena!
Nič se bat- bomo tam prisotni!
Hvala za info o trasi- jaz še nikoli nisem bila tam!
Se vidimo malo jutri!
Lp, Tanja
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz tudi pridem. Pa glih s trekingom. :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA