Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 INOT
Ja Marjan želim ti veliko sreče.Če še nisi bil na tem teku ti dam samo tale nasvet:začni počasi kajti takoj je vzpon pol pa nonstop gor dol.Pa zadnjih 3,6 km je strm spust dol na snežni stadion tam kjer je zlata lisica.Tam posebno pazi na mišice,da si kaj ne poškoduješ.Pa če med tekom dosti piješ bi bilo mogoče dobro ,da si vzameš kaj za po poti.Ker okrepčevalnice mogoče ne bodo dovolj.
Aja še to.Ko prideš enkrat na Areh je najhuje za tabo.POl ni več nekih hudih vzponov.
Ma nič odlaufaj dobro. :D
 snezni_tekac
Drzte se na 24ur grosuplja...
Pazite da se vam ne bo zvrtelo v glavi od tistih malih krogov...

Ja tista opazka za organizatorja je kar na mestu ampak tudi ni razloga da bi motil mirni trening.
Gorska resevalna je pregledala progo, pred 10dnevi sem jaz tudi bil na najobclutljivejsem delu progo : v Sinklarici in na Lovrenskih.

Kot vedno je situacija podobna...tisti ki se bodo zaganjali in niso vajeni hribov se bodo spotikali ob ostanke vejevja...je ze fajn da je situaicja malo bolj eko mar ne?

Zazelimo si lahko da ne bo dezja tako da tisti frustrirajoci spust za tiste ki imamo probleme s krci po klancu "smucarsko unicenega" dela MB Pohorja ne bo drsel z nasimi ta zadnjimi navzdol.

Proga gre preko Rogle tako da bomom malo okolisali po travnikih in malo dali zamaha tistim ki niso gorski tekaci ampak so prisli lovit nagrade kot cestni tekaci.

Zadnjic sem ujel na fotoaparat rusevca na spustu iz Lovrenskih ki ga bodo sedaj verjetno ze prvi tekaci premagali.

Kar se mene tice vi pa poglejte je zame najbolj krizno ko se zacne makadamski cestni lahni vzpon od sumika proti Arehu ker se vlece, potem pa je kriza se zadnji vzpon na celotni turi to je pri tistem vojaskem stolpu pri Mariborski koci ko so noge zacementirane in nocejo iti glava pa pa je ze v dolini. Zato velja razporejati moci ...ampak kdo bo se na to mislil ko si v najlepsem predelu Ribniskega Pohorja ali Lovrenskih jezer.

Lp snezni tekac ( brez smuci ampak s krpljami ali planinskimi cevlji ).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA