Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Kunec
Če bo šlo si želim teči 15 km/h, sicer pa dobrodošli vsi tekači, vsaj zame ni pomembno koliko hitro teče, važn da teče s srcem.
 jakaski
15 v eni uri sklepam da je blo mišljeno... verjetno tok ne bi spravu skupaj vsaj ne dvakrat, bi se pa trudu čimbolj potrudit... :D :D
Uporabniški avatar
 boris
Že lahko računamo na moško ekipo Tekaškega foruma? Navsezadnje, časi sploh niso tako pomembni, če vas to najbolj skrbi. Kje pa je ženska ekipa?
Uporabniški avatar
 Kunec
Pomojem je ženska ekipa že skupaj :juhuhu: , vsaj tako sem malo slišal, zato pa smo morali tudi moški stopit v akcijo :D . Sicer pa časi res niso pomembni, važno da se teče, lahko pa se tudi malo zahodi, mislim da to tudi ni prepovedano. Kje ste še ostali, več nas bo, lepše bo :D .
Uporabniški avatar
 alan
Kunec napisal/-a:Če bo šlo si želim teči 15 km/h, sicer pa dobrodošli vsi tekači, vsaj zame ni pomembno koliko hitro teče, važn da teče s srcem.

Ja, 15 km/h bi tudi jaz s srcem tekel... :shock: Tudi slisal in cutil ne bi nic drugega kot srce! ...tam mogoce do 5-ega kilometra.... potem ga verjetno ne bi vec slisal :D

Ze dolgo nazaj se mi je porajala ideja, da bi prisel naokrog. Mogoce se koga za zraven najdem, mogoce tudi ne... pa se logistiko je treba uredit.... Se pravocasno sporocim!

:D :D :D
Uporabniški avatar
 Kunec
Prijaviti se je potrebno do 10.6 2005, torej ni več dosti časa.
Uporabniški avatar
 miro
Kunec jaz sem v ekipi, vsaj upam , da me vzamete.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Kunec
Torej je prva moška ekipa TF:

1. Miro
2. Darko
3. ?
4. ?

Javite se lahko na moje ZS in mi pošljete podatke, ki so navedeni na prijavnici, štartnino bom založil.
Uporabniški avatar
 boris
Miro in Darko, sta že našla ostala dva člana za ekipo? Kaj pa ženska ekipa? Res je že 10. junij, a če se še iščete, bomo počakali do ponedeljka.
Uporabniški avatar
 miro
Darko , a, je potem projekt padel v vodo?
Miro
Uporabniški avatar
 alan
Mene zal ne bo na Ptuj... :? Upam, da bosta dobila se dva kandidata za svojo ekipo... :D
Uporabniški avatar
 Kunec
Jutri na Olimpijskem teku v Logatcu morda najdem še koga, drugače pa projekt pade v vodo.
Uporabniški avatar
 miro
Darko nekaj je obljubljala Nta, upam , da ti bo poslala ZS.
Upanje umira zadnje!
Lp
Miro
 Nataša
Miro, sori, ker se še nisem zmigala, bom pa kar takole javno: MihaPR in jest bi šla v ekipo s tabo in Kuncem, če sta oba za in če sprejmeta še moje počasne cajte.

kje se prijavimo in kako?
Uporabniški avatar
 boris
No, upam, da bo vsaj ena ekipa Tekaškega foruma, lahko je tudi mešana. Prijave pa lahko pošljete kar na moj e-naslov.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA