Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 kustus
lp

Hvala na informacijah o računu. :oops: :lol: :twisted: :?: :!:
Nazadnje spremenil kustus, dne 03 Jul 2005, 20:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
Čao :lol:

Mojmir : :?: prosim če mi lahko opišeš pot, da bom čim lažje :?: našel start teka. Pridem iz Ljubljanske smeri.

Hvala :P na prijaznem :wink: odgovoru.
Nazadnje spremenil kustus, dne 03 Jul 2005, 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Mojmir Kovač napisal/-a: ko plačate na banki ali pošti morate poravnati še uslugo 240 sit. Tako, da ... :arrow:

če plačate po KLIKU, stane usluga samo 40 SIT :lol: ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
MajdaPR napisal/-a:...če plačate po KLIKU, stane usluga samo 40 SIT :lol: ...

Če pa po SKB Net-u, pa lahko še 10 SIT od te vsote vržeš otroku v šparovček. :D

Zdaj pa resno, kdo še gre? Silno me privlači kakšna minimalna možnost, da bi bil sopotnik. (Šagra Press) :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Še zmeraj :?: NE VEM :?: na kaj naj se :!: orientiram :!: da bom najlažje našel :oops: START. :oops:
 Mojmir Kovač
Živ!

To je že tretjič, da ti začenjam odgovarjati. Upam, da mi bo uspelo :oops:

Ljubljana via mejni prehod Sečovlje, ko greš mimo letališča Sečovlje pomeni, da si zgrešil in da se moraš vrniti :wink:
Ko je tabla Sečovlje moraš zaviti na LEVO preko ceste in po 200 metrih se odpre trgec. Tu bomo imeli prijavno službo.

Se bom poskušal potruditi in na prometni znak zalepiti TEK :arrow:

Lep dan

Mojmir

P.S. Ob 12.00 se prične Istrska poroka to je kulturno izobraževalni dogodek s katerim želimo obuditi stare običaje in navade - tradicijo naših nonotov. Poroka bo vmeščena v leto 1886
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Verjamem da za domačina :twisted: vse jasno :?: kje :?: je to. Toda sedaj si mi prav lepo odgovoril in pridem :wink: zagotovo. Aja še zahvala za vse tri odgovore :P in posebej še za :oops: zadnjega , ki je za nas žabarje najbolj :? razumljiv.

Haa :D Haaaaaaaaaaa :lol: Haaaaaaaaaaaaaaaaaa :P
 Mojmir Kovač
OK! imam pač dar za razlago in še posebej za orientacijo! V vojski sem namreč bil desetar :wink: :oops: 8)

Mojmir

P.S. V soboto se odpravi na pot brez dokumentov pa bodo že Hrvati uredili, če boš zašel :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Mojmir Kovač napisal/-a:...V soboto se odpravi na pot brez dokumentov pa bodo že Hrvati uredili, če boš zašel :D

Al' pa se hitro skrij na naslov Sečovlje 1 (J.J. Press) :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP
Mojmir ti bi res rad da bi bil meddržavni incident v Sečovljah. Ma se ne dam da bi me hrvati j****.

Bo že bolj
Uporabniški avatar
 jcerni
Vlajko napisal/-a:Zdaj pa resno, kdo še gre? Silno me privlači kakšna minimalna možnost, da bi bil sopotnik. (Šagra Press) :wink:

Prevoz lahko ponudim jcerni. Idealno pa bi bilo, če bi bili 4 potniki.
Uporabniški avatar
 rainbow
Bi se pridružila kot drugi sopotnik, če je mogoče in če je seveda še kaj prostora :?: :!:

dokončno potrdim v kratkem, morm le preverit pri "boljši" polovici, al bo zamera velika al mal manjša, če ga pustim doma :?: :evil: :x
 Ninocka
Pri meni se malo že začenja jasniti glede vikenda... :P . Tam do četrtka pa bom dokončno vedela, če se bom ta vikend koooončno spet videla morje... :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
jcerni napisal/-a:Prevoz lahko ponudim jcerni. Idealno pa bi bilo, če bi bili 4 potniki.

Sedež, ki si mi ga ponudil, je prost, vseeno hvala. :wink: Potujeva z mojo najdražjo navijačico, in sicer, najmanj za ves dan. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA