tekačica napisal/-a: .....Če morš pa od polovice poti naprej hodt, ker ne morš več tečt, ker te kolen tok fest boli,pa da prideš v cil pol ure za ustalimi, pa to ni prov spodbudna reč.
A se strinjaš?
NE in še enkrat NE!!! 
Skoraj prepričan sem, da je na TF malokdo, ki se ne strinja z mojo "mislijo".
Ako bi kljub takim težavam prišla na cilj, si lahko kvečjemu ponosna nase, nima te biti ničesar sram.

(OK, če se med samo tekmo poškoduješ, je vsakršno nadaljevanje "na silo" nespametno.

)
Če bi vsi tako razmišljali kot ti, bi se večino tekem udeleževala le peščica vrhunsko treniranih tekačev. In tudi med njimi bi bil le eden, ki bi zmagal. Eden med njimi pa bi "spodvihal rep", pogled uprl v tla ter se nikogar ne bi upal pogledati v oči, ker bi ga bilo tako sram zadnjega mesta.
Zato, tekačica; ti kar lepo nadaljuj s svojo rekreacijo. Če boš vztrajala, boš nekega dne kar šokirana, koliko že zmoreš...

Kar preleti še malo ta forum, med drugim tudi moje zgodnje poste....
PS: Poslanstvo Županovega teka pa ni v medaljah, temveč v čim večji udeležbi, saj vsak udeleženec prispeva k zbiranju sredstev za humanitarno zadevo.
PSPS: Tekačica - Anja, imam en predlog, v četrtek ob 18.00 bom zagotovo tekel okoli Brda in sicer zelo, zelo počasi.

Zanesljivo ne bom tam edini forumovec, torej, če ......

Pa še sobotno "mesto greha" boš pobliže spoznala.
PSPSPS: Primus, ravno nasprotno, zelo sem vesel, ker si uletel.

Včas' s'm teku hit', zdej pa z'lo počas...