Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pegaz
Joj forumci, :roll:
mene spet ne bo, me ni v LJ do 22.6. :evil:
Eh k*kec. :( :(
Uživajte še zame!
Lep let, Pegaz :(
Uporabniški avatar
 Kunec
9. Robert Zrimšek
Uporabniški avatar
 primus
Staša napisal/-a:... pa 70 sit. Lokalci gremo na Vrhniki ven! :evil:

A res ?!? :twisted:

p.s.: 10. primus
Uporabniški avatar
 Filipid
Staša napisal/-a:... pa 70 sit. Lokalci gremo na Vrhniki ven! :evil:

Nelokalci pa že na Brezovici :twisted: 8) .
 Ninocka
Uau, Staša! Tole je pa že prava tipi topi organizacija! :P :P

Tudi jaz se najavljam! Hkrati pa se "ponujam" za družbo v kakšen TF mobil, ki gre iz LJ in nazaj. :P
Uporabniški avatar
 Dušan
Pozdravljeni!

Tole vabilo na 2. poletni tek pa ni moč prezreti! Takih in podobnih srečanj forumovcev se do sedaj nisem udeleževal, a bo očitno potrebno začeti! Preveč mamljivo je, da bi doma čepel in si domišljal, kako uživate!!!

Le to ne vem, če bom sposoben preteči tistih 8 km. Dva dneva poprej se bom podil na 4. gorskem maratonu štirih občin in bom bolj kot tek potreboval kakšno dobro masažo. Pa saj tempo ne bo prehud in zapore proge ob prekoračenju časovnega limita tudi ne bo?!

Držte se!

Dušan
Uporabniški avatar
 Staša
Ali veste, da prihaja ime Logatec iz rimskega Longaticuma, kar je pomenilo DOLGA VAS? ;)

IŠČETA SE DVE OSEBI, KI BI BILI PRIPRAVLJENI MALCE POGLEDATI NA MALČKE, MEDTEM, KO STARŠI TEKAJO. V PARKU JE OTROŠKO IGRIŠČE, PROSTOR ZA ROLANJE, ŽOGANJE ipd... GLAVNA SKRB PA JE, DA BODO OTROCI NA NAVIJAŠKIH MESTIH, KO SE BOMO VRAČALI. ;)

HKRATI NAPROŠAM STARŠE, KI BI OTROČKE PRIPELJALI S SEBOJ, DA TO NAPIŠETE NA FORUM, DA NAM BO LAŽJE PRI ORGANIZACIJI VARSTVA. in seveda, da jih pripravite, da bodo pol ure ubogali nadrejene, hehe! ;)
Uporabniški avatar
 tmp
Mogoče pridemo tudi mi.

Varstva pa ne rabimo, ker Darko ne bo tekel, smo navijal...
Uporabniški avatar
 Manika
Načeloma pridem tudi jaz. Ker pa sem prej naročena na eno masažo, bom mogoče zamudila. Ah, bom pa navijala, ne? :wink: :)
Uporabniški avatar
 Staša
Kot že rečeno, bomo pripravili tudi nekaj malih presenečenj v obliki nagrad, ki jih boste prejeli srečni izžrebanci. V žrebanju bodo sodelovali vsi, ki se predhodno prijavite, da pridete (in se tudi pojavite ter odtečete svoj poletni krog, pofotografirate tekače ali zapojete pesmico na analizi)! Če se samo prijavite in vas potem ni, pa ste organizatorjem dolžni vsakemu po 1 kepico sladoleda! :P

Zato se pridno seštevajte!!! :wink:

Torej, v bobnu za žreb se že vrtimo:
1. staša
2. Majda.PR
3. 4.PR
4. Miha.PR
5. N-ta.PR :wink:
6. Darko Kunc
7. Erika Kunc
8. Silva
9. Vlajko
10. Tamy
11. Robert
12. Primus
13. Ninočka
14. Dušan
15. TMP
16. dpop
17. Maja
18. Manika

pridno po sistemu naprej!!! :D
Uporabniški avatar
 miro
19 - miro (95%) , le v primeru službenih težav me ne bo , drugače pridem!
Miro
 Nataša
Staša napisal/-a:5. N-ta.PR:wink:

kaj je pa to za ena matematična enačba? :evil:
ostajam HR...

Staaaaašaaaaaa, mislš da boš varna na svoji zemlji? To ti svojo misel misliš! :twisted:
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
Tudi jaz se prijavljam, pa upam da mi ne bo treba plačat sladoleda zaradi službenih obveznosti . . .

20. Tomaž Adam
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ministrica za logaške dirke napisal/-a:....IŠČETA SE DVE OSEBI, KI BI BILI PRIPRAVLJENI MALCE POGLEDATI NA MALČKE, MEDTEM, KO STARŠI TEKAJO.....

Mogoče za eno že vem. :wink:

Prav tako napisal/-a:....da jih pripravite, da bodo pol ure ubogali nadrejene, hehe! ;)....

Tudi za to obstaja alternativna rešitev. ..... KAIŠ.... :--
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA