Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

milk
TONEK napisal/-a:Pa lepa hvala za podatek, da most čez Kokro še vedno ni odprt. :mrgreen:

Saj je bila na križišču tabla: "cesta zaprta - obvoz". Tudi jaz sem že vseeno zavil, ker ponavadi je samo malo razkopana cesta, v nedeljo, ko ne delajo se pa da mimo.
Vseeno sem se takoj obrnil in šel po obvozu, ziher je ziher! Očitno sem naredil prav.
Če pa si šel po novi cesti, pa je tabla kazala, da greš po njej na Jezersko, za Predvor pa moraš levo! Če popravljajo most, bo cesta naslednjič sigurno še vedno zaprta.
 milk
milk napisal/-a:
TONEK napisal/-a:Pa lepa hvala za podatek, da most čez Kokro še vedno ni odprt. :mrgreen:

Saj je bila na križišču tabla: "cesta zaprta - obvoz". Tudi jaz sem že vseeno zavil, ker ponavadi je samo malo razkopana cesta, v nedeljo, ko ne delajo se pa da mimo.
Vseeno sem se takoj obrnil in šel po obvozu, ziher je ziher! Očitno sem naredil prav.
Če pa si šel po novi cesti, pa je tabla kazala, da greš po njej na Jezersko, za Predvor pa moraš čez Kokrico! Če popravljajo most, bo cesta naslednjič sigurno še vedno zaprta.
 milk
Vidim, da v rezultatih niso upoštevali, da sem štartal v prvi skupini, predčasno.
Čas je tak, kot če bi štartal ob 9h! Če bodo 15' prišteli, ne bom več tako na vrhu.
Je pa res, da sem včasih prišel gor še dosti hitreje in bi se mi zdel to dokaj slab čas.
Moj rekord (ko sem tekel sam, izven lige) je 38'03!
 TONEK
Moj pa 37.20, ki pa s to tekmo nima nobene veze.
Že vrabci čivkajo, da tekači, ki štartajo prej, to v cilju tudi povedo. Ti pa kot da si od včeraj. Ker tega foruma nihče ne bere, (razen naju z Valentino) telefoniraj Ivotu, da popravi rezultate in se mu opraviči!
 milk
Tega ne nameravam storiti. Tudi prejšnič nisem nič rekel, pa so točno vedeli kam spadam. Zraven popisovalcev časa je bilo nekaj takih ki so štartali takrat kot jaz. Mislil sem, da ne dvomijo o tem, kdaj sem štartal. Mogoče jih je zavedel moj zelo slab čas, saj me imajo v spominu kot dokaj dobrega goskega tekača. Jaz ne tekmujem za uvrstitev v zimski ligi. Sprva sem mislil, da sploh ne bom povedal svoje številke, pa sem se v zadnjem trenutku premislil. Glede na mojo udeležbo na tekih in glede na moje rezultate, sem prepričan, da ne bom nikogar ogrozil, tudi če ostane zabeležen ta čas. Tudi tebe Tone ne! V najboljšem primeru bom prišel samo še na Krvavec, pa še to ni sigurno.
Uporabniški avatar
 KZTL
milk napisal/-a:Tega ne nameravam storiti. Tudi prejšnič nisem nič rekel, pa so točno vedeli kam spadam. Zraven popisovalcev časa je bilo nekaj takih ki so štartali takrat kot jaz. Mislil sem, da ne dvomijo o tem, kdaj sem štartal. Mogoče jih je zavedel moj zelo slab čas, saj me imajo v spominu kot dokaj dobrega goskega tekača. Jaz ne tekmujem za uvrstitev v zimski ligi. Sprva sem mislil, da sploh ne bom povedal svoje številke, pa sem se v zadnjem trenutku premislil. Glede na mojo udeležbo na tekih in glede na moje rezultate, sem prepričan, da ne bom nikogar ogrozil, tudi če ostane zabeležen ta čas. Tudi tebe Tone ne! V najboljšem primeru bom prišel samo še na Krvavec, pa še to ni sigurno.

V pravilih naše lige že vrsto let med drugim piše, da mora tekač udeleženec ob prihodu na cilj zapisnikarju povedati svojo KZTL številko in morebitni pribitek časa. To je nujno, če hočemo, da bodo rezultati pravi in hitro obdelani, ter objavljeni.
V bodoče bomo vse tekače, ki bodo redno ali celo namenoma to opuščali, preprosto ignorirali in ne bodo v rezultatih.
Uporabniški avatar
 zz topka
TONEK napisal/-a:....Ti pa kot da si od včeraj. Ker tega foruma nihče ne bere, (razen naju z Valentino) telefoniraj Ivotu, da popravi rezultate in se mu opraviči!

Hahahaha, za dobro jutro se lepo nasmejem.... :lol:
Si lohk siguren; Tonek, da ne čitava le midva.... jih je ziher kar neki.... a, so skriti- v ilegali :D
Slika
Vsem skupaj čestitke in vse dobro v novem....
Slika
 milk
#V bodoče bomo vse tekače, ki bodo redno ali celo namenoma to opuščali, preprosto ignorirali in ne bodo v rezultatih.#

Mene lahko za letos že takoj, si bom oddahnil. Mi je kar neprijetno, ko me vprašajo za številko. Povem jo zgolj iz vljudnosti. Sem nekajkrat rekel, da ni pomembno, pa je kar malo čudno izpadlo. Ne da pa se mi vsakič razlagati.
Če se bom katero leto odločil za resno udeležbo, bom vsakič povedal poleg številke tudi čas štarta. Do takrat pa lahko številko 56 "zamrznete".
Vseeno jo želim obdržati, saj je enaka moji letnici rojstva. Mogoče jo bom v naslednji sezoni že uporabljal.
 TONEK
Hvala za ažurne rezultate, Ivo!
Tale človek se ti je pa očitno zasmilil, da njegov super rezultat zadnjega Kališča še kar vztraja kot regularen!?
--- Če bodo 15' prišteli, ne bom več tako na vrhu. ---
--- Mi je kar neprijetno, ko me vprašajo za številko. Povem jo zgolj iz vljudnosti.---
 TONEK
Čestitke, Mohorci, zame bi bilo tole prezahtevno. Že nekaj časa opazujem naše vrle dame. Kot Norvežani v sm. tekih ali Avstrijci v skokih, je kar pet (večinoma) starejših tekačic, mojih prijateljic na prvih petih VMA mestih. Vsa čast jim za dosežek, z mojim pomislekom, da je kreator parametrov le malce preveč emancipiral :mrgreen: moški spol.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA