Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Vlajko
Mika me, da bi tole Kokodajso obiskal 31.07.2005, da dobim od Ines moč še za zadnji teden šihta pred zasluženim dopustom. 8) :drink

A gremo eno TF masovko, da preplavimo Duletovo lestvico ter mu povečamo obseg dela :?: :wink:
Uporabniški avatar
 mirko1
bravo vlajko,čas in namen sta pravšnja.
lp,mirko
 ines
V nedeljo 17.07.2005 pričakujem ,da se prikažete vsaj nekateri, da vas
vsaj pozdravim po dolgem času. Naslednjo nedeljo (24.07.2005) sem na dopustu :D :D :D . Komaj čakam.
Se vidimo :?:
LP Ines
 Ninocka
Ines, verjetno se vidimo zadnjo nedeljo v mesecu....samo se ne vem, ali osvajanje s kolesom ali peš.
A greš spet en dan pred kokodajsko? :D :wink:
P.S. Res, Ines je eno veliko energijsko sonce in že zaradi nje se splača prit v Sežano. :D :P

pozdrav na Primorsko iz delovne :? :roll: (tudi za vikend) Ljubljane
 ines
Seveda grem :wink:
LP Ines
Uporabniški avatar
 Učenec
KOKOŠKA VABI :P :P :P

GREMO :D :D :D

ŠE KDO??? :)

upam, da bo vreme OK :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ker bo 31.7.2005 najverjetneje "huda" gneča na cesti, me zanima okvirni čas vožnje iz Kranja (Ljubljane) do mejnega prehoda Lipica. :?:

Pa tudi to, kje je potrebno zapustiti avtocesto (Divača?) ter kako poteka nadaljevanje do M.P. Lipica? Hvala. :?: :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Tud jest mam to u planu. Najbrž peš, da enkrat pridem na tisto lestvico od Duleta (gorski tek je moj sen).

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
VlajkoBUS - Krstić Trans sprejme še kakšna 2 (morda celo 3) potnika(e). Potujem po "maršruti" KR - ( LJ ?) - M.P. Lipica. (Kontakt: najbolje = GSM)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja jaz bom pa pomojem prikolesaril na Kokoško samo če bo vreme dopuščalo.In vas veselo potem opazoval :wink: !
Normalno potem pa tudi nazaj s biciklom!
Zdej ga moram ulaufat da bo potem naslednje leto bolje z njim poganjati!
:lol: :wink:
Vse je odvisno od vremena, upam da bo zdržalo vsaj še do ponedeljka lahko pa tudi dlje!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Šajze iz te moge spet ne bo nič kruha :evil: :evil: :evil: .Pa tako sem se
že veselil srečanja s primorci in vsemi drugimi tekači.
Ja se je včeraj zgodila majhna nezgoda, da mi je tik pred domom počila guma.
In ko sem hotel zamenjati z rezervno zračnico sem ugotovil, da mi je trgovec dal napačno :evil: !
Ko sem kupil kolo sem dejal da naj mi da dve rezervni zračnici, da ne bi bilo problemov pol.
Pa mi je dal za drugi komplet gum s grobim profilom gum rezervo, ne pa za ta gladke gume.
Sem mislil, da bo to samoumevno dalo poleg glede na to da sem kupil novo kolo.
Ma kaj hočeš tako je življenje!No potem je imel en kolega flikce za gume.Tako sem potem mislil da bo vsaj za nekaj časa v redu, vsaj do doma.Pa sem potem videl da sem naredil samo nekaj metrov in zopet fuč.
Znanec mi je potem posodil svoje kolo, sem vzel svojo zračnico in danes grem novim dogodivščinam naproti.
Na žalost se nisem mogel odpraviti na Kokoško, ampak upam da bo letos padla ta kokoška, gad demit da more!
Upam, da boste kar se da lepo odtekli in se imeli skrajno lepož!
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
ja ja tomaž,res škoda da nisi mogel priti,je bilo enkratno.spoznal sem še nekaj forumaševk in forumašov.nas je bilo......veliko.hvala črnigoju za tablico,sem bil res še tešč ko je ines točila kačji strup(teranov liker)ter travar-co.barb bi lahko malo bolje spoznal,pa me je bor stalno nekaj motil 8) .staša pa je sedela predaleč... :wink: .ja taki smo mi nonoti.vreme je služilo do konca,vseeno sem eden prvih pobegnil domov.vse pohvale organizatorju,ki se je cel mesec trudil s prireditvami.za majhno štartnino so nudili vse kar se za tako prireditev spodobi;malica,srečelov,pijača,pa en kup pokalov,medalj,priznanja,še za prejšnje tekme...za srečelov sem dobil suh salam,vseeno bom ostal še naprej vegan :D :D
lp,mirko
Nazadnje spremenil mirko1, dne 31 Jul 2005, 21:30, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA