Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Barb
Vlajko napisal/-a:Iz male štručke se je v lepo dekle razvijala v Dolu pri Hrastniku. :wink: :wink:

Sedi, prav dobro 4 :wink:
Reče se namreč: na Dolu pri Hrastniku :D :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Barb napisal/-a:.....Sedi.....

Evo, že sedim v svojmu pajzlnu. :-((
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:Reče se namreč: na Dolu pri Hrastniku :D :wink:

Na Dolu ali na Doli ? :twisted:

lptini
 Jerry
S strani organizatorja ste vljudno vabljeni na enega od najlažjih :) :) :) tekov v Sloveniji na razdalji 11 km.
Informacije so na spletni strani sdizlake.si, dodatne pa na telefon 041-496-863.
Za predprijavo sporočite le ime, priimek, kraj bivanja in letnico rojstva, vse ostalo pa na zbornem mestu na dan teka.

Po razglasitvi rezultatov bo prava fešta.

Se vidimo! :D :D :D
Uporabniški avatar
 kustus
Ta tek skoraj ne smem zamuditi saj ga po večini vsi hvalijo.

Se vidimo v Zasavju.

Pozdravi iz Krka za vse.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 Jerry
Organizator sporoča, da bo vse forumovce častil s pivom :D :D :D , zato naj se predstavnik (ki bo pivo prevzel za celo ekipo) javi na telefon 041-496-863 ali preko foruma, da se dogovorimo o podrobnostih.
Tekaški pozdrav vsem, ki se boste :D in ki se boste prihodnjič :) in ki se ne boste :( udeležili teka.
Uporabniški avatar
 kustus
No kdo bo prevzemal pir naj racuna tudi na mojga.

SE VIDIMO

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jest pa zamenjam svoj pir za dva deci cvička. :D

Če mi pa ta kupčija ne bo ratala, ga pa domov odpeljem in bom z njim polival p'šanca med peko... :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Vlajko velja sam če bodo imeli cviček je pir mojjjjjjjjjjj.

:P :?: :P :P :P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Lani sem tekel v štafeti skupaj z Janijem, letos se bom pa sam pomatral. Tekma je res zanimiva in lepo organizirana, trasa pa je zato, ker se v glavnem teče navzdol med lažjimi.

Upam, da nas bo Barb tudi letos razveselila s kakšno dobroto. Če bo na fešti kakšno pivo preveč se bo pa treba organizirat za vožnjo nazaj v Lj.

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Tudi mi pridemo! Bomo eno družinsko udarili!!! Žena in otroka samo toliko, da pretečejo, zame pa naj bi bila tekma v sklopu priprav na moj prvi mali maraton 21.8 v Celovcu, zato se tudi ne bom 2much gnal...

Upajmo samo, da bo lepo vreme!!! :roll:

4x prijazen pozdrav z Gorenjske!!!! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Vlajko
daša napisal/-a:... Ker se lani sopotniki niso pritoževali nad šoferskimi sposobnostmi :driver: tudi letos lahko ponudim prevoz iz smeri Kranja....

En tak sopotnik bi bil rad jaz. A ponudba še velja? :D :wink:
 daša
Vlajko,

Ponudba za prevoz še velja - ker so v avtu 4 sedeži se nama lahko pridruži še kdo iz smeri Kranja. Iz Kranja odrinemo okrog 14.00, povratek odvisen od razpoloženja po teku :D in fešte v Zagorju.

LP, Daša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA