Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 NatašaB
miro napisal/-a:Priseljenka , nekaj sem napisal že tudi pri splošni debati, na isto temo , pa zato s Fotrom nisva še enkrat.

Miro, očitno sem spregledala. Ker še vedno ne najdem te teme, te prosim za link.

Nataša
Uporabniški avatar
 Vlajko
Sicer nisem Miro, pomagam pa rad, če lahko. :D

PS: Če me Zagorje ne bo preveč zmatralo, bi vas tudi jaz prišel pogledat v Kranjsko goro; torej na tek in analizo. :wink: Morda pa tudi odplavam eno žabico. :roll:
Uporabniški avatar
 miro
Vlajko ti kar pridi , tudi jaz plavam samo prsno , pa sem bil že kar na nekaj uradnih triatlonih.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 pegaz
Miro,
še vedno sem za! Tale triatlon smo dali v plan.
Zgleda, da mi triatloniziranje ne uide letos!
Pa druženje... ta vikend Kokoš, potem pa sam še šestkrat spat!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 alan
Tudi Alan in Barb bova triatlonirala oziroma vsaj aquatlonirala ali pa
samo... kaj ze? :roll: Ma ja saj ni vazno... nekaj bova ze... :juhuhu:

Ce ne drugega, bom si pa okrepcevalnico med plavanjem omislil :roll:
Ciscenje plavalnih ocal, pihanje rokavckov, sivanje plavalne kozice po
meri, skrge na izposojo,... :D
Uporabniški avatar
 Moki
Super,

še eden ali pa mogoče clo dva, ki ga/ju lahko prištejete zraven. :roll: ,

:idea: a pol bo ta dan TF- Triatlonski Forum :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Da ne boste preveč iskali posamezne lokacije na Jesenicah, naj v pomoč opišem, kako se do njih pride.
:D :D
Ko iz ljubljanske (kranjske, radovljiške) strani pripeljete na Jesenice, se med črpalko in občino (prej je bila upravna stavba železarne) nahaja krožišče. Skozi krožišče peljete naravnost in po klancu navzgor. Na vrhu klanca zagledate stavbo gimanzije in pri semaforu, ki je tam (včasih na njem utripa samo rumena luč) zavijete na desno. Peljete se naravnost, mimo osnovne šole (vozite počasi, omejitev je 40 km na uro zaradi otrok, no ja sedaj so počitnice, pa še na dan triatlona je nedelja, pa tudi zato, ker sta na cesti dve hitrostni oviri, se pravi da sta policaja vedno prisotna, čeprav sta ležeča).
:D :shock:
Pri drugi hitrostni oviri, ki je malo širša, se nahaja križišče. Desno navzdol po nekaj deset metrih se pride na parkirišče za gledališčem Tone Čufar in tam je vedno dovolj prostora (razen, kadar je kakšna gledališka predstava in kino naenkrat, ampak kino je poleti zaprt). Če pa v tem križišču zavijete levo in navzgor, se po par sto metrih v klanec pripeljte točno pred kopališče, kjer bo plavanje. Tudi tam je kar nekaj parkirnih mest ob cesti.
:D :D
Organizacijsko bo bolj natančno predstavil Miro, ker je on deus ex machina triatlona.
:evil:
Če je še kakšno vprašanje bo seveda sledil tudi odgovor.
:D
Uporabniški avatar
 Bobaje
Hvala fotr za natančna navodila.

Imam pa eno vprašanje, ali bo mogoče dati kakšen nahrbtnik z opremo za tek v kakšen kombi ali avto, da se bo v Kr.gori dalo teči- ali je to v okviru lastne organizacije?

Drugače pa pridemo :-))))
lp
Uporabniški avatar
 miro
Upam , da bo za kakšen nahrbtnik prostor v vozilu "navijačev", obljubljen pa je tudi kombi od športne zveze Jesenice, ni pa še dorečeno.
Pred štartom , bom sigurno še kaj napisal.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Špik
7. avgust se počasi bliža... Dajmo se mal preštet, da bomo videli kakšna bo kja udeležba. Jaz kakšne večje logistične podpore ne morem nuditi, saj se bom na Jesenice pripeljal kar s kolesom iz Gozd Martuljka (jutranje bujenje).

1. Špik

PA še kakega prijatelja bom probal prepričati
Uporabniški avatar
 alan
2. Barb
3. Alan

Pa se ena prosnja! :D Potrebujeva prevoz iz LJ do Jesenic! Ne bi rad prevec tezil, ampak ce je mozno bi potrebovala prevoz tudi za najini kolesi... :shock:

Ce ne bo prevoza za kolesi, greva seveda zraven tudi brez! :D
Uporabniški avatar
 Bobaje
Se podpisujem:

1. Špik
2. Barb
3. Alan
4.Yure
5.Celestina
6.Bobaje
Uporabniški avatar
 Bobaje
Alan, če ni prevoza bi vama mogoče prišel prav vlak- predlog, če se nihče ne javi.
LP
 daša
7. Daša

LP,
Uporabniški avatar
 Nejc
žiu!
neki me zanima: a k se odplava se gre skup a se gre usak pusebi tko k se pride z vode? bo za kolesa tako za gledališam kukr u kr. gori poskrblen (neb rd brez ustou) pa a se tekaške zadeve da u ruzak pa sabo uzame al kuko? tut glede proge bi lah kj bl podrobn povedal.

hvala za odgovore, upam da nism preveč zahtevn :wink:

LP

Nejc

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA