Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tek v snegu jutri bom poskušal , mislim da je pri nas ena v službi ki je v organizaciji. Če kaj zvem ti jutri javim. Njej pa bom pokazal tvoj meil.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No TEK V SNEGU danes sem dal tvoj mobi in email organizatorju da te bodo poklicali , ker rabijo pomoč.

Upam da je to to in da jim boš lahko pomagal.

Adio

:twisted: :twisted: :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ma me ma da bom najverjetneje šla probat od Luč do Logarske , pa če bo težko bom pa vmes velik hodila ampak probat bom pa šla pa pika.

:oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 tini
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Ma me ma da bom najverjetneje šla probat od Luč do Logarske , pa če bo težko bom pa vmes velik hodila ampak probat bom pa šla pa pika.

:oops: :oops: :oops:

Si lahko brez skrbi - v Lucah startajo tudi pohodniki, tako, da hoja ni noben greh! :)

lptini
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

To TINI vsaj eden mi da mal volje za moj veliki podvig. A ti tud greš in na koliko.

:?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 tini
Nadj@ napisal/-a:CIAO

To TINI vsaj eden mi da mal volje za moj veliki podvig. A ti tud greš in na koliko.

:?: :?: :?:

Na celo - in upam, da tokrat uspesno :) :) :) !

lptini
Uporabniški avatar
 kustus
tini napisal/-a:
Na celo - in upam, da tokrat uspesno :) :) :) !

lptini

Svak čast da greš na celo, jest si sploh ne upam pomisliti koliko je to za pretečt.
BOM DRŽAL PESTI da ti rata.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
kustus napisal/-a:LP

No TEK V SNEGU danes sem dal tvoj mobi in email organizatorju da te bodo poklicali , ker rabijo pomoè.

Upam da je to to in da jim boš lahko pomagal.

Adio

:twisted: :twisted: :P :P :P :P :P :P

Hejha,

Noben me ni poklical!
Vsaj ne s kaksno stevilko ki bi jo ne poznal.

Bom na "paznji danes".
Sicer pa naj mi posljejo SMS da jih jaz poklicem nazaj ce bi se skril kje v kaksni "grabi" na turi pa do tja ne sezejo Mobitelove lovke.

A bomo ali ne bomo zjutraj v Celju ob 6h?

Jutri bo verjetno ze mozno dobiti prve resne aproksimacije vremenske situacije za ponoci iz petka na soboto!
Za soboto pa v cetrtek dopoldan.

Ce bo dez ne bo nic narobe ( se spomnim da je tudi bilo cool ) ampak ce ga ne bo, bom zadovoljnejsi.
Uporabniški avatar
 ero
tek_v_snegu napisal/-a:A bomo ali ne bomo zjutraj v Celju ob 6h?

bomo, bomo :D

trenutna evidenca prisotnosti (tako iz glave) v Celju ob 6:00, kar se tiče nas, ki visimo na TF:

pia
tek_v_snegu
matjaz
tini
ero
poldi666

še kdo?

Bor pravi, da bo poskusil prihodnje leto, Dragons pa bo verjetno službeno zadržan, žal :cry:
 Ninocka
Pia in fantje! Želim vam čim lahkotnejših 75 km! Če bo slabo vreme in ne bom na kolesu, pa pridem morda na zadnjih 17 km.

Bor, tebe je tudi pičila dolgoprogaška čebela? :wink: :D Tudi jaz imam za leto 2006 Logarsko v svojem planu. :D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
ero napisal/-a:
tek_v_snegu napisal/-a:A bomo ali ne bomo zjutraj v Celju ob 6h?

bomo, bomo :D

trenutna evidenca prisotnosti (tako iz glave) v Celju ob 6:00, kar se tièe nas, ki visimo na TF:

pia
tek_v_snegu
matjaz
tini
ero
poldi666

še kdo?

Bor pravi, da bo poskusil prihodnje leto, Dragons pa bo verjetno službeno zadržan, žal :cry:

Skoda je cakati na naslednje leto.
Kdo ve morda se bo Savinja naslednje leto obrnila v nasprotno smer...

Vsaj proga od Celja do Mozirja ( cca. za 35km )je enkratno dozivetje, pa tudi do Ljubnega ( 50km) je prijetno...Ce pa gres na start v Mozirje ( do Logarske ) pa imas dobro generalko za LJ maraton.

Je pense alors je suis !
Je cours alors je suis sans penser!
 Zdravko
:oops: moja malenkost bo tudi plazila na poti v Logarsko :?
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No moram povedati da gre na svoj prvi maraton tudi TICATRKACICA. upam da se tudi sam javi in kakšno pove kaj pričakuje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA