Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Kunec
Vsekakor pridem. Dežja se nič ne bojim, večerna ura bo tudi prava za tuširanje. Sicer pa bi bil dež dobrodošel pri krstu tistih tekačev, ki se nam bodo prvič pridružili na kakšni rekreativni tekaški prireditvi :laola . Več kot nas bo, lepše bo.
 borut69
Pridem...o, pripeljem :driver: še enega tekača :lauf: in dva navijača :TF) , ki obožujeta slasčičarne :D :D :D .
Analiza pa žal nebo dolga :nono: , edino če bo v Postojni na Rdečem trgu (start in cilj zmajevega teka ) tokrat pa tam ne bomo tekli ampak popslušali Zmelkoow. :juhuhu:
No ja, dober izgovor :bum: za tek na Tabor, kje tudi nesmemo manjkati. :piti:

Se vidimo :wink:Borut
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Lep pozdrav vsem skupaj!

Zanima me, če gre kdo iz Ljubljane ne tale tek in ima še kakšen sedež prost v avtu?
Zadnje čase nisem bil ravno aktiven na forumu, ker nisem bil v Ljubljani - v Velenju pa nimam računalnika pa tudi hotel sem se malo odklopiti od interneta. Včeraj sem prišel z morja v LJ in me danes čaka dosti sedenja za računalnikom, da malo preberem kaj se je dpgajalo vmes ko meni bilo - verjamem, da se je veliiiiiko zgodilo. :) Veseli me, da se je pridružilo kar nekaj novih članov, morali se bomo preimenovati v VELIKI TEKAŠKI FORUM, če bo šlo tako naprej :wink:.
Zadnjih 10 dni nisem preveč tekel-smo imeli na morju zelo natrpan urnik: potapljanje, surfanje, kajakarjenje, vzdržljivostno plavanje (preplaval sem celo 2400m v enem kosu-menim, da je to podobno kot če bi pretekel 20 km). Podvodni svet me je zelo navdušil in vsekakor bom še večkrat pokukal na morsko dno. Sedaj pa nazaj v realnost in kilometrom naproti. zanimivo bi bilo iti danes na tole kratko dirko, da vidim kako bom odtekel, glede na tako dolg "počitek". :)
Srečno.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tomaz ny napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj!

Zanima me, če gre kdo iz Ljubljane ne tale tek in ima še kakšen sedež prost v avtu?
Zadnje čase nisem bil ravno aktiven na forumu, ker nisem bil v Ljubljani - v Velenju pa nimam računalnika pa tudi hotel sem se malo odklopiti od interneta. Včeraj sem prišel z morja v LJ in me danes čaka dosti sedenja za računalnikom, da malo preberem kaj se je dpgajalo vmes ko meni bilo - verjamem, da se je veliiiiiko zgodilo. :) Veseli me, da se je pridružilo kar nekaj novih članov, morali se bomo preimenovati v VELIKI TEKAŠKI FORUM, če bo šlo tako naprej :wink:.
Zadnjih 10 dni nisem preveč tekel-smo imeli na morju zelo natrpan urnik: potapljanje, surfanje, kajakarjenje, vzdržljivostno plavanje (preplaval sem celo 2400m v enem kosu-menim, da je to podobno kot če bi pretekel 20 km). Podvodni svet me je zelo navdušil in vsekakor bom še večkrat pokukal na morsko dno. Sedaj pa nazaj v realnost in kilometrom naproti. zanimivo bi bilo iti danes na tole kratko dirko, da vidim kako bom odtekel, glede na tako dolg "počitek". :)
Srečno.

TOMAŽNY to ne bo VELIKI TEKAŠKI FORUM, ampak bo postal GLOBALNI TEKAŠKI FORUM :lol: :lol: .Kmal bomo dobili še kakega Afričana, Kitajca, pol bo treba popolnoma nov strežnik samo za GOBALNI TEKAŠKI FORUM :lol: :wink: !
ČAO!
 K.O.M.A.
Zaradi slabe vremenske napovedi je logaški Nočni tek 2005 danes odpovedan. Ponovno bo pripravljen takoj, ko društvo K.O.M.A. Logatec prejme dovoljenje za ponovno zaporo cest, zagotovo pa ne pred 8. septembrom.
Uporabniški avatar
 alan
He, he... potem pa bom tudi jaz lahko prisel :D

Ta vikend je namrec ze razprodan... :?
Uporabniški avatar
 Kunec
Tole pa ni ravno dobro, sam sem do zdaj doživel samo enkrat da so odpovedali tek ko sem že bil tam, upam da nebo kdo zastonj prišel, pa bi bil potem slabe volje. Torej tek ODPADE.
Uporabniški avatar
 Staša
:(
Hja, pa naj odpade. Škoda. Ampak jaz grem pa vseeno teči? Še kdo? Kunec, Erika.. Lahko ponudim tuš in fen za oddaljene ;)

A Zmeelkow je v Postojni? A v vsakem vremenu?
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pa ste mi rekli da se nesmem bat dežja sedaj pa zvem da odpade. kdo se boji jest ali vi.

se vidimo ko bo lepo vreme.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Kunec
Staša napisal/-a::(
Hja, pa naj odpade. Škoda. Ampak jaz grem pa vseeno teči? Še kdo? Kunec, Erika.. Lahko ponudim tuš in fen za oddaljene ;)

A Zmeelkow je v Postojni? A v vsakem vremenu?

Potem pa grem tudi jaz, pa Erika. Kje bi se pa dobil? Najbolje, da kar vse ostane tako kot bi bilo v primeru lepega vremena in se dobimo na Cankarjevi, le hitrost zmanjšamo.
Uporabniški avatar
 Nadj@
No tudi meni bo manjku tale tek, morda pa drugič a ne.

Upam da bo zvečer lepo vreme.
 borut69
:( ŠKODA :(

No pa nebo izgovora za Sežano,.....
ali pa ja , ravnokar sem klical v Postojno in organizatorji se niso odpovedali koncerta.

LP Borut
Uporabniški avatar
 Kunec
No kljub odpovedi teka sva se odpravila z Eriko malo tekat po Cankarjevi cesti, pridružil se nama je še Tomaž in smo skupaj zavili še malo po gozdnih cestah in naredili 10 km teka. No pred sladoledarjem spoznal še Antona, ki tudi teče in ugotovil da kar dobro spremlja dogajanje na forumu :clap: , kar je zelo pohvalno. Pa starša od Tami bila pri sladoledarju, ko s tekom ni bilo nič, no z Eriko pa sva po teku spotoma vzela za domov sladko večerjo. Dež nas ni motil, le malo je sem ter tja rosilo.
Uporabniški avatar
 Kunec
Kar malo mi je nerodno :oops: Anton, sem mislil da si Logačan, mi Robert danes povedal da sta govorila v Sežani. Škoda lahko bi se nam pridružil in bi skupaj tekli, da nebi prišel čisto zastonj :--( . No v bližnji prihodnosti pa vsekakor :toast: da malo popravim vtis.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com