Analiza pa žal nebo dolga

No ja, dober izgovor

Se vidimo

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
tomaz ny napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj!
Zanima me, če gre kdo iz Ljubljane ne tale tek in ima še kakšen sedež prost v avtu?
Zadnje čase nisem bil ravno aktiven na forumu, ker nisem bil v Ljubljani - v Velenju pa nimam računalnika pa tudi hotel sem se malo odklopiti od interneta. Včeraj sem prišel z morja v LJ in me danes čaka dosti sedenja za računalnikom, da malo preberem kaj se je dpgajalo vmes ko meni bilo - verjamem, da se je veliiiiiko zgodilo.Veseli me, da se je pridružilo kar nekaj novih članov, morali se bomo preimenovati v VELIKI TEKAŠKI FORUM, če bo šlo tako naprej
.
Zadnjih 10 dni nisem preveč tekel-smo imeli na morju zelo natrpan urnik: potapljanje, surfanje, kajakarjenje, vzdržljivostno plavanje (preplaval sem celo 2400m v enem kosu-menim, da je to podobno kot če bi pretekel 20 km). Podvodni svet me je zelo navdušil in vsekakor bom še večkrat pokukal na morsko dno. Sedaj pa nazaj v realnost in kilometrom naproti. zanimivo bi bilo iti danes na tole kratko dirko, da vidim kako bom odtekel, glede na tako dolg "počitek".![]()
Srečno.
Staša napisal/-a::(
Hja, pa naj odpade. Škoda. Ampak jaz grem pa vseeno teči? Še kdo? Kunec, Erika.. Lahko ponudim tuš in fen za oddaljene
A Zmeelkow je v Postojni? A v vsakem vremenu?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA