Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 klaudi
Glede na odziv bo avtobus mal preveč. Greva lohk tud z vespo, a ne Miha?
Uporabniški avatar
 obi
klaudi napisal/-a:Glede na odziv bo avtobus mal preveč. Greva lohk tud z vespo, a ne Miha?

A ma ta vespa tud prikolico?

Saj se nas bo sigurno še kaj nabralo. Počakajmo še en teden, pol nas bo sigurno že za kombi.
Uporabniški avatar
 tmp
Če vzameta še mene, nas je že za en avto, samo najprej si moram v službi dopust zrihtat, če mi uspe, bom šla.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
klaudi napisal/-a:Zdej sem pa prov žalostna. Kdo bo pa pol sploh šel?

Jaz bi tudi šel :D !
 jakaski
Glede na to da sm ostal brez vsaj ljubljanske 42, ki je bla v planu zarad tega ker sm v nepravem trenutku zbolel, sm v nedeljo stal ob progi in bil čist žalosten da nism med vsemi k so tekl... in pol sm se odloču da bi bla tale palmanova idealna za se mal potolažit, tko da če bo vse posreči bom jst tud zravn...
 BodecaNeza
Pa ce bo moje koleno kaj kmalu "prislo k sebi" sem tudi jaz zraven! Ja, ljubljanskih 42km ni enostavnih...
 Lipe
Kaj to pomeni uraden pričetek zbiranja prijavav in posledično organiziranje prevozov?
Uporabniški avatar
 klaudi
Ja, dejmo se preštet, da vidmo kolk nas sploh gre.
Uporabniški avatar
 pershing
Še en kandidat, če bo organiziran prevoz, je blo lan finoooooo! :lol:
Uporabniški avatar
 miro
Jaz tudi. Lahko vprašam za mali avtobus, če nas bo premalo za tavelikega. Samo čimprej se moramo odločiti,kajti šoferji so po mojih izkušnjah kar precej zaposleni.
Se vidimo na teku!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Pero
Jest sem tudi zraven, poznam pa še enega forumovca, ki je bil lani in bi letos 100% su.
Lahko se pozanimam za cene prevoza za različno število oseb.

Kolikor sem zasledil je plačilo možno na dan tekmovanja, se pravi mora vsak sebi izpolniti prijavnico (in garancijo za zdravje) in jo plačati tam, kajneda?
Torej ostaneta še prevoz in nastanitev.

Predlagam, da se res začne štetje prijavljenih.
Kaj potrebujemo?
1. Zap. št.
2. Nick
3. Ime in Priimek

torej:

1. Pero, Peter Jerina
 Leon
Pozdravljeni, sicer nisem član forumcev, me pa vseeno zanima, če se lahko pridružimo tudi takšni, če bo seveda prostor, potem bi šla s punco zraven.

Leon
Uporabniški avatar
 adrian
Moja malenkost tudi gre, mogoč še kolega nahecam. Zgleda da bo avtobus premalo, bo treba en polpriklopnik :)
 bojanm
Jest bi(bom)šu tudi :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA