Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 INOT
5.če bom le prost pridem!
 Nataša
6. tukalica 1
7. tukalica 2

:wink:
 Obivankenobi
Pozdravljeni!

Mene tudi žal na bo na ta tek, ker sem nujno zadržan zaradi službenih obveznosti... :(
Sicer sem pa toliko frišen na tem forumu, da me verjetno noben ne bo kaj posebej pogrešal. :shock:
Se vidimo na kakšnem naslednjem teku verjetno šele 8. oktobra v Gorjancih...
Želim vam prijeten in uspešen tek...

Sicer pa super ideja tak skupen tek oziroma srečanje TF-jevcev :clap: :clap: :clap: :laola
Uporabniški avatar
 alan
Jaz tudi pridem! :D

10. Alan
Uporabniški avatar
 dusan
Podružnica TF Savinjska vabi vse tekaške užitkarje, navdušence, trpeče, počasne, hitre, hitrejše, polžke, rdeče pike, zen-tekače... in nasploh vse, kar leze in gre, na 2. jesenski tek Tekaškega foruma!

Dobili se bomo v PETEK (kako super dan za druženje, kajne?), 23.9. 2005, ob 17 30 - 17 45 v športnem parku v Šempetru, kjer bo tudi štart ob 18 00 (prej skupno ogrevanje). Odtekli bomo 4 ali 8 km po poteh ob Savinji in okoliških vaseh. Progi sta brez vzponov. Prve tri kilometre bomo tekli skupaj, potem pa se progi razcepita, krajša se vrne na izhodišče, daljša pa poteka po asfaltu do vasi Roje, kjer zopet zavijemo nazaj.

V športnem parku Šempeter imamo rezerviran tudi prostor za analizo :drink , kjer so nam pripravili …..presenečenje, menda pa nas bodo presenetili tudi z nekaj nagradami (aha, žrebanje sledi!).

Še nekaj podrobnosti:

V športnem parku Šempeter nastaja prijeten športni park. Igrišča za odbojko, balinanje, tenis... so na voljo že sedaj. Prijetno je tudi za malčke (oziroma starše), saj je umaknjeno od ceste.

Športni park Šempeter se nahaja ob Savinji. Če se pripeljete iz AC (izhod Šempeter), v križišču zavijete levo proti Šempetru (oz. Žalec), in po cca 1 km pri drugem semaforiziranem križišču zavijete desno. Za tiste, ki prihajate po stari cesti (Ljubljana-Celje)... velja isto (drugo križišče v Šempetru..desno). Potem se držite sredinske cestne črte do mostu čez Savinjo (pazi TF oznake). Tik pred mostom zavij desno… še 200m in ….

Cestnina do Šempetra iz Lj (68 km) je ???.

Na Jesenskem teku bo žrebanje nagrad.

Hitrejše, počasnejše, daljše in krajše tekače bomo spremljali domačini.

Včeraj proge nisem prekolesaril ali pretekel, ker preveč »ščije« Dodatna pojasnila in informacije na Dušan: 041 678 344.

Veselimo se skupnega tekanja in jeseni !!!

TF Savinjska

P.S. Hvala STAŠA za Copy-Paste (sem pač lenoba :D :D )
Uporabniški avatar
 Snezinka
Smrk, smrk, jst pa ne morem na ta tek, ker moramo glih ta dan imeti službeni izlet v Prekmurje in ni šans, da sem doma pred polnočjo :evil:

Upam, da vas bo čim več prišlo naslednji dan na Rokov tek, kamor pa definitivno pridem!

lp
Darja
Uporabniški avatar
 boohoo
11. boohoo
Uporabniški avatar
 Vlajko
12. Vlajko (samo še prevoz rabim). :roll:

PS: Lep pozdrav iz Bernardina. :wink:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

kaj je zdaj to? vam je Šempeter res predaleč ali se vam ne da ali boste raje čepeli doma in gledali košarko ali ...

dajte no, vreme bo, vzdušje itak, bodite še vi!

in pofočkajte se predvsem zato, da Dušan ve, koliko hrane naj pripravijo...
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ma tud če nebi bilo avtoceste bi prišli, tako da vsaka neopravičena odsotnost ne bo tolerirana :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 MajdaPR
13. Še1PR

Jo prijavljam na njeno željo, ker trenutno nima Interneta pri roki.

V petek pa vsem želim dober tek in še boljšo analizo. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA