Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 runner
Dajte kaksno slikco teh stopnic, lepo prosim, sploh si jih ne predstavljam.
Runner link na slikice je že v vabilu ;)

__Maja__ napisal/-a:V soboto, 1. oktobra 2005 ob 11h, vas Podružnica Maribor vabi na 1. izbor kralja in kraljice stopnic na Kalvarijo. Zbirno mesto bo pri Račjem dvoru od koder bomo za ogrevanje :lauf: do Kalvarije. Po končanem izboru se bomo sprehodili skozi mesto in v kakšni dobri oštariji :toast: novopečenemu kralju in kraljici ter se ob dobri jedači in pijači malo spoznali med seboj :piti:
Vsi udeleženci boste prejeli spominsko medaljo, žrebali pa bomo še praktične nagrade. Štartnine ne bo, dobrodošli pa so prostovoljni prispevki v fond nagrad. Dobimo se ob vsakem vremenu ;)

Zloglasne stopnice si lahko gledate tukaj tukaj

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
haupi napisal/-a:No ko ste že glih pr trti. V soboto 1. oktobra je svečano obiranje te 400 let stare kraljice Maribora.

Lp
haupi

HOHOHOOOOOOOOOO pol bom pa jaz najprej hitro trto obral pa še na stopničke tekel pa bo! :lol: :lol:
A stiskanje v vino bo pa isti dan? :roll: :oops:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Runner, ko boš 24tega na Pohorju boš stopnice videl tudi od tam :shock: poišči črto na hribu na drugi strani Drave.
Uporabniški avatar
 Veggie
en ritoznojcan za tomaza! :wink: 8) (oz. kolikor jih bo pac prislo :D :D :D )

:twisted:
Uporabniški avatar
 runner
mat'r je visoko ... jaz ne grem gor... akrofobija PRESS
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
runner napisal/-a:mat'r je visoko ... jaz ne grem gor... akrofobija PRESS

Ej raneru moj, ekola častim te stopnice, ti boš pa pol lahko avatar zamenjal da bo šel enkrat gor pa nazaj dol. :lol: :lol:
Ma kje pa niso tako strme kot si ti misliš, to je samo tvoja domišljija :lol: :wink: !
To je vse fotomontaža, da bi se konkurenca ustrašila :wink: !
Na vrhu imaš narejeno tako, če greš preveč hitro greš lahko po drugi strani dol.A tega pa niso povedal :o :roll: :wink: !
Pa še to raneru moj vedno so obsijane s soncem na sončni strani Draveeeee! :lol: :lol:
Preverjeno!
ČAO!
Uporabniški avatar
 runner
marathon napisal/-a:Ej raneru moj, ekola častim te stopnice...

eee kad castis ... :-)

ok evo dogovora...

24ga sem v MB. Odteceva Terry Fox in potem gremo (greva) se na stopnice, da bo Kalvarija popolna. Potem ti se pivo kupim v snezni areni?
Deal?
Uporabniški avatar
 Dule
mhm zelo mamljivo..(Slika)

se zna zgodit, da res pridem sprobat, če mi je slučajno sojeno.. :lol:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 INOT
Imeli bomo bogat nagradni sklad,tako da se splača prit v vsakem primeru.Pa tak je:če nisi bil na stopnicah,nisi bil nikjer :wink: (stari štajerski pregovor)
Z vrha stopnic je resnično lep razgled na Maribor in bližnjo ter daljno okolico.Ob lepem vremenu se vidi tudi Uršlja gora.
Poleg tega pa na Kalvarijo vodi tudi lepa pot med vinogradi,primerna za sprehod,če bo kdo prišel z družino oz.otroci. :D
Zato,če želite doživeti en bolj neobičajen tek pridite v Maribor v čim večjem številu!!!
Uporabniški avatar
 INOT
Vsak,ki se bo tukaj pisno prijavil do 25.09.naj zraven napiše tudi katero velikost majice želi!
Uporabniški avatar
 runner
INOT jaz bom 24ga na Terry Foxu (10:00 mestni park) ... in ker je Kalvaria blizu bom se stopnice probal ... a to steje?
:-/
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Škoda, da je 2.10. Sevniški tek, ki ga je greh izpustiti - 5km do daske po ulicah Sevnice.
Uporabniški avatar
 Tatjana
runner, ti 24. kar lepo potreniraj, da boš pol 1. raztural ;)
Uporabniški avatar
 Tatjana
tomaz ny napisal/-a:Škoda, da je 2.10. Sevniški tek, ki ga je greh izpustiti - 5km do daske po ulicah Sevnice.

Kalvarija je pa 1.10. ;) tako, da nimaš izgovora, da ne prideš :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA