Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali ste za to, da Aleš spet organizira Fotrov tek?

da
41
93%
ne
3
7%
 Nataša
jest se bom letos definitivno izgovarjala na starostno rejenje... :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tko ste me zrajcal da bi šel na ta tek a sem takrat v službi škoda da ni v soboto dva dni kasneje.
morda pa še ni vse izgubljeno.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Bor
kustus napisal/-a:lp

tko ste me zrajcal da bi šel na ta tek a sem takrat v službi škoda da ni v soboto dva dni kasneje.
morda pa še ni vse izgubljeno.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

1.10.so pa stopnice......

...dva nenavadna teka na dan je pa res "ČIST PREVEČ ZAME "
(2MUCH4ME PRESS) .....

he he
Nazadnje spremenil Bor, dne 19 Sep 2005, 18:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Bor napisal/-a:dva nenavadna tek na dan je pa res 2MUCH4ME.....

he he

Zloraba našega družinskega nicka v nehumanitarne namene je kazniva... :wink: . Zato, Bor, pazi kaj pišeš!!!! :lol:

LP Vilko B.

PS: Samo število postov nabijam.... :P
Uporabniški avatar
 ero
ales napisal/-a:Do konca tega tedna bomo zbirali predloge, najkasneje v ponedeljek bodo objavljene tudi kategorije(da ne bo kdo, ko naš šef lani za pol kile zgrešil medaljo..)

he he, tole bo pa letos zanimivo, ker sem zamenjal kar nekaj kategorij :D
Uporabniški avatar
 tekačica
Mamljiva in zanimiva zadeva vredna udeležbe.

A moja kategorija obstaja, ker drgače se bom začela redit takoj zdaj.

Upam da bom lahko prišla... nekaj se šušlja o ekskurziji (beri: celodnevno mučenje otrok z ugledi cerkva, kamnov, spomenikov, slik, galerij...)
Uporabniški avatar
 Bor
2MUCH4ME napisal/-a:
Bor napisal/-a:dva nenavadna tek na dan je pa res 2MUCH4ME.....

he he

Zloraba našega družinskega nicka v nehumanitarne namene je kazniva... :wink: . Zato, Bor, pazi kaj pišeš!!!! :lol:

LP Vilko B.

PS: Samo število postov nabijam.... :P

:roll:

ps: njegov ps...copy (he he)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

jest predlagam SUPER TEŽKO kategorijo 110kg i kusur.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 primus
ales napisal/-a:Glede kategorij pa... S predlogi na dan...

Jaz imam kar dva predloga, eden bolj hud od drugega :D :D :

1. namesto teže, BMI (body mass index) - zelo objektivno, če že ne kar preveč... :D
2. upoštevanje dioptrije. (moja stara mama bi rekla: vsak berač svojo malho hvali :D )

Pravzaprav sem hotel samo rečt, da upam da se vidimo (bo zelo na tesno...). Lanska prireditev je tko uspela, da bo težko ponovit !

primus
Uporabniški avatar
 ales
Ja, BMI bi bil res boljši, a je treba pol še merit višino, kar pa še težje objektivno zagotovimo (že lani so se eni fuuul pritoževali nad točnostjo tehtnice-letos bo ista...). Čeprav bil kar pravi indeks. S tem potem delimo dosežen čas in določimo absolutnega zmagovalca.

Bi rekel Matevž..kaj vse bi naredil, da bi zmagal..

Lahko gremo pa pri višini na zaupanje - centimetre težje skriješ kot kile, a ne?
Uporabniški avatar
 Vlajko
2MUCH4ME napisal/-a:...PS: Samo število postov nabijam....

He ... he (Bor). :wink:

Jaz jih pa res ... Pa tudi Fotrovga laufa se udeležiim. :D
 tommi
sliši se fantastično, ampak škoda ker je med tednom, poleg tega pa je še ravno tolk daleč od mene, da je problem s prevozom :(
Uporabniški avatar
 rainbow
:idea: Predlagam ženske kategorije glede na........ A, B, C....F velikost :D

Aleš glavni sodnik, LojzeP pa njegova desna roka pri razvrščanju v skupine :wink: :)

Za moške morm pa še mal razmislit....ne vem, če se boste sam s težo izmotal :!: :)

No, mal heca....

Karkoli bo, upam da bom tokrat zraven!
Uporabniški avatar
 Martin
Tako sem stradal, zdaj pa kategorije po teži. Pa imej naštudirano taktiko, če moreš.
 Nataša
2MUCH4ME napisal/-a:Zloraba našega družinskega nicka v nehumanitarne namene je kazniva... :wink: . Zato, Bor, pazi kaj pišeš!!!! :lol:

on to skoz počne :cry: mislš, da si je "takla mamo" sam zmislu? :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Da ne govorimo o njegovem "poštenem" tekmovanju pri uganjevanju, kdo je na sliki....kar je kar nekam zamrlo...škoda :cry:

Aleš, en predlog - na eno palco (tisto, s katero te ponavadi Alenka tepe), napišeš centimetrsko skalo in se bomo zraven postavljal.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com