Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jožko
Hojla!
Mogoče pa tudi z Tolminske podružnice pridemo pogledat na to veselico v Dolsko.Srečati prjatle je pa res nekaj najlepšega .
Lepo se imejte in lep pozdrav.Jožko
Uporabniški avatar
 5rca
pegaz napisal/-a:(upam tudi, da TF slavisti Nta, 5rca ali runner ne berejo tega konstrukta, he he)

Aja, Dolsko? Pridem!

LL, Pegaz :)

jest berem :wink: :lol: :lol:

aja, pa na Dolsko tut pridem ... saj je to obvezen tek :!:
Uporabniški avatar
 KillerBeam
Pero napisal/-a:
Dule napisal/-a:(upam na -10°C

... pa 12cm snega :twisted:

Dejmo rajši naročiti pol metra, da bo za ziher.
Pa da vidimo potem "gazele". :twisted:

Pridem, če le ne bomo gonili bicikle kje po Istri.

lp,kB
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Mene pa predvsem zanima kaj je res in kaj ne ali je res da je proga speljana tako da se teče veliko navzkreber.

Tisti ki ste že bili javite koliko je gor in dol. Če ne drugače pridem samo navijati.

Vlajko javi please.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nadj@ napisal/-a:... Vlajko javi please....

Ni potrebno :arrow: vse podatke o teku (tudi o progi) lahko poiščeš na njihovi spletni strani. Ta naslov je objavljen v prvem postu (Vlajko) te teme. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Nadj@ napisal/-a:Vlajko javi please.

Nadja, a lahko jaz namesto Vlajkota?

Glej, krajša proga (10 km) je speljana cca. 5 km po ravnem, kakšna 2,5 km gre gor in približno toliko tudi dol. Jaz sem jo lani pretekla prvič. Tekla sem jo s spoštovanjem - to pomeni počasi (ha, ha, saj hitro pač nisem mogla :P ) in je kar šlo. Res pa sem bila zadnja. Če ni ledu, je zelo fino. Če pa bo led, potem pa ne vem....

Glede na tvoje letošnje izkušnje bi ti jaz rekla - go for it!
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Hvala lunca . Bom še malo razmislila.
Uporabniški avatar
 rebolj
Ojla!

Spet ste bili hitrejši :(
Sem hotel ravnokar nardit na forumu reklamo za naš tek, pa ste me spet prehiteli :D

Upam, da na progi ne bo tako :!:

Nekaj pripravljamo tudi za najbolj številčno ekipo. Obeta se nekaj, česar se bodo najštevilčni lahko lotili takoj :twisted:
Tokrat bomo tudi domačini močni, kar 20 nas je sodelovalo na "ljubljancu", seveda pa je bilo kar nekaj partizanov na bolniški.

Mislim, da se bomo udarli :D
Uporabniški avatar
 rebolj
Ninocka napisal/-a:Spet razpisanja samo ta kratka proga za ženske! :evil: :wink: :lol:

Sicer so pa super organizatorji, tako da se da tudi na licu mesta zmeniti v primeru morebitnih "nenasitnic". :D

Tudi letos smo poskrbeli za "nenasitnice", samo kategorijo smo preimenovali v "s tekom do zdravja"
Uporabniški avatar
 5rca
Nataša napisal/-a:
rebolj napisal/-a:...kar 20 nas je sodelovalo na "ljubljancu"...

bah, 20, mal bolj se bo treba potrudit!! :wink: :lol: :lol:

no ja, 20 je lepa številka, samo nam nič ne more :lol:
koliko nas je bilo na Ljubljancu :roll: 150 :wink:
pa lani na Dolskem :?: 60, če se ne motim :lol: na prašičku za najštevilčnejšo ekipo pa VELIKOOO manj, hvalabogu ... je bil MLJASK :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

To z 20 je pomoje sam vržćena kost za glodat, bi se temu reklo. Toda TF je pa TF in se mi ne damo kar tako, prdemo in se preštejemo pol bomo pa videli kdo je kdo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA