Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mojmir Kovač
Pozor!

Turbo prijave so možne na www.skid.si

In vesela novica: imamo že prva dva prijavljena za tek Povežimo soline!
 Mojmir Kovač
Živ!

Ima mogoče kdo naslov / kontakt kakšnega Istrskega kluba(CRO) ali dol iz okolice Reke (Kvarner).
Rabim kontakt kluba ali posameznika, da jih povabim na naše aktivnosti.

Hvala

Mojmir
 Mojmir Kovač
Vse kar sem vam do sedaj povedal ni res! Ponovno smo morali vse obrniti! Problem je nastal, ker se v solinah naj nebi smelo zadrževati toliko ljudi ...
Soline so zaščiten park in rekreaticvi bi motili normalen potek življenja. Povečala pa bi se tudi verjetnost poškodb solin...

Itak bodo v prvi priložnosti v soline upadli lovci in postrelili vse ptiče, potacali vse solinska polja. Hotelirji pa bodo zgradili luksuzne hotele in velnes centre (drugega itak ne znajo). OK! Svojo jezo sem stresel.

Torej štart teka bo tako kot lani pri rampi na vhodu v soline na Seči. Štart je 200 m od glavne ceste Lj -Sečovlje.
Cilj teka pa še postavljamo/se dogovarjamo.

Proga bo dolga 10 km in je pretežno ravninska ter speljana ob morju.

TURBO prijave na www.skid.si
 Mojmir Kovač
Veliko tekačev že išče informacije o teku, trenutno pa imamo že dva prijavljena.

Od tega trenutka pa POZOR:

prvih 5 moških in prvih 5 dam (žensk), ki se bodo prijavili bo doletela nagrada (ki jo bodo prijeli na teku).

Ponudba velja do 1.3.2006

prijavite se lahko na www.skid.si

tu lahko tudi preverite kdo je že prijavljen

Mojmir

P.S. NE ZAMUDITE NAGRADE
 Mojmir Kovač
Pozor Pozor Pozor Pozor

Kdo si upa? A ste kaj hazarderji? Ali bi si upali napovedovati prihodnost? A sanjate kdaj številke?
Če ste vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorili, lahko sodelujete v nagradni igri, ki smo jo poimenovali
"UGANIL SI TA PRAVO ŠTEVILO!"

torej

Tisti, ki bo napovedal pravilno število tekačev (oz. bo le temu najbližji) na teku

POVEŽIMO SOLINE

prejme bogato nagrado in virtualni poljub najstarejše udeleženke teka!

Za orientacijo udeležba 2005 - 90 tekačev (28 deklet) in preko 150 pohodnikov

Mojmir
 tae
Sorry, ampak na tisti strani ne najdem seznama prijavljenih, ali mogoče še ni nikogar. Hvala za odgovor.
 Mojmir Kovač
Živ!

Sledi spodnjim korakom

www.skid.si
koledar
Povežimo soline
prijava
prijavljeni

Lep dan

Mojmir
 tae
Sem že prijavljen in celo med prvimi petimi.
 Mojmir Kovač
Na našo spletno stran www.skid.si smo dodali zemljevid z vrisano progo teka Povežimo soline 2006.

Zemljevid lahko najdete med novicami na levi strani www strani.

Ne bi se rad ponovno prenaglil a kot izgleda pripravljamo prav ta pravi žur v Strunjanu po teku, ki se bo zgodil kar na plaži zdravilišča KRKA.
 Mojmir Kovač
Kar nekaj prijav je že prišlo a kljub vsemu nagrad je še kar nekaj.
naj ponovim:

do 1.3.2006 dobijo nagrade najhitreje prijavljeni ,prvih pet žensk in moških

NAGRADE ČAKAJO NA VAS!
 Mojmir Kovač
Dekleta, kje ste? Bo potrebno razdeliti vaše nagrade med moške?
 Mojmir Kovač
Prosim vse, ki se še boste prijavili na tek Povežimo soline, da razmislite in mi javte kje boste pustili avto.
Organizirali bomo avtobusni prevoz od cilja (Strunjan) k štart (Seča) moram pa vedeti koliko velik avtobus naročit.

Hvala!

Mojmir
 bojanm
Živjo,če gre še kdo v smeri Ljubljana-morje(soline)se lahko pridruži :driver:
Lp
 Mojmir Kovač
Po teku pripravljamo kulturni program (vlečenje vrvi, skakanje v vrečah, polaganje rok ...) in meritve cukra, pritiska in alkotest :-)

V soboto, 18.3.2006 bo najlepši dan v letu...sonce bo sijalo in ptički bodo peli...

:shock:
 Mojmir Kovač
Lepo!
Dogovorjeni smo za sončno in toplo soboto!
Po prijavah sodeč nas bo več kot lani in tega se že veselim.

P.S. Pozor! V solinah ne smete tacati po solnih poljih, tudi opravičoilo, da je to le blatna kopel ne bo OK. Tudi obmetavanje z "blatom" je prepovedano.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA