Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
Iztok-SAM napisal/-a:..spali pod drevesi.

težko si tole predstavljamo mi iz toplih prostorov :shock: .

Iztok, drži se, kakor koli se odločiš si zmagal vsaj zame :!:
Uporabniški avatar
 ero
Iztok, drži se in se odloči, kot misliš, da je primerno. mi iz toplih in suhih sob in naslonjačev ne moremo biti pametni zate.

mi je pa všeč tvoj zaključek - eno samo mučenje a primerno za rekreativce :)
Nazadnje spremenil ero, dne 16 Feb 2006, 08:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 milan
Iztok drži se!
Z glavo skozi zid pa ni treba. Dosegel si že kar nekaj.
Morda pa ima organizator kar prav ko trdi, da je to najtežja tekma na svetu.
Uporabniški avatar
 vanja
Hoj, Iztok, jaz tudi ne bom pametna iz tople in suhe pisarne...

Lahko želim le vso srečo za naprej! Držim pesti!
Uporabniški avatar
 Mathew
Bravo, Iztok!
Si faca in tle vsi naokrog močno držimo pesti, da bi noge zdržale in da nohti ne bi preveč nagajali. Naj vidjo tam gor v Kanadi, da Gorenjci niso od muh in da se ni za hecat z vami. Drži se! :P
Mateja

P.S.: Vidiš, sploh nimaš nobenga problema, kar se tiče sporazumevanja - se očitno sploh nimaš s kom pogovarjat. Kar je z ene plati tud dobr, ne??
Uporabniški avatar
 ales
Ja vidiš, tekme so takšne in drugačne.. Na maratonu iz Železne Kaple so oni organizatorji že prav "sitni", ko iz unga rdeče črnega džipa venomer sprašujejo, če si OK.. in potem naletiš na tekmo, ki je živo nasprotje. No mogoče je to le zaradi terena in trenutnih razmer. Tisti nohti so pa še najmanjši problem, to veš sam. Če se boš odločil, da ti preživete muke pomenijo več od razumskega odstopa, ocenil, da je smiselno nadaljevati v tako nemogočih razmerah, boš imel na tej strani luže cel kup znancev, ki te podpira pri tem. A tudi če predčasno zaključiš v naših očeh zagotovo ne boš poraženec. Win-win situacija skoraj!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D iztok, cestitke, saj sam ves kaj bos, poslusaj sebe in svoje telo. kakor koli si zmagovalec.
Uporabniški avatar
 miro
Iztok , tudi zame si zmagovalec , kakor koli se odločiš!
Vso srečo!
Miro
Uporabniški avatar
 INOT
Drži se :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Iztok želim ti da srečno prideš domov potem pa kakorkoli se boš odločil.V vsakem primeru si zmagovalec.Čeprav si napisal kako se moraš pripraviti na vse to.Pa je to le za pogumne ljudi, ki imajo j...... :lol: !Zopet bo nekdo ponesel ime Slovenije v širni svet.
Majhen narod, ki ima veliko extremnih junakov, ki si upajo marsikaj!
Ko boš prišel domov bo lahko zelo dolga debata na to temo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 firbec
Kot vse kaže, je Iztok odstopil.
Bravo! Sporoči, kdaj prideš v tople kraje!
Več o tem.
LP
 Iztok-SAM
Nekaj razlogov za odstop sem si pripravil ze doma, nekaj se jih bom spomnil v naslednjih dneh. Eden izmen razlogov je gotovo ta, da sem zadnji mesec in vse dni tekme vse prevec prepriceval, da so to prevelike razdalje zame in pogoji necloveski. S dosedanjimi izkusnjami in pripravami zadnji mesec, si te dni tudi nisem mogel prav veliko pomagati. Razlika med najtezjo doslej opravljeno tekmo in med YAU je bila prevelika in 352 prehojenih kilometrov v petih dneh spanja na prostem je vsekakor dobra izkusnja za naprej.
Iztok
 štajerka
Iztok, živijo!

Moram ti povedati - pa saj že sam veš, da očitno drži pregovor, da je najlepše doma. Res pa je, da tega ne moreš vedeti, če nisi nikjer bil. V teh dneh sem kar naprej čakala na rezultate in spremljala tvojo pot, rezultati pa so prihajali zelo z zamikom.
Čestitam za tvojo voljo in vztrajnost in za razumno odločitev. Tukaj že vsi težko čakamo na tvoje poročilo. In se veselimo, da prideš!
Drži se in upam, da kaj fotografiraš.
Pa saj tudi tukaj še ne rastejo trobentice, ker je premrzlo... Temperaturni šok ob prihodu pa bo verjetno kar velik!

Pozravljata te
Andreja in Miha, ki se zdajle odpravlja na Grmado.
Uporabniški avatar
 milan
Iztok-SAM napisal/-a:Nekaj razlogov za odstop sem si pripravil ze doma, nekaj se jih bom spomnil v naslednjih dneh. Eden izmen razlogov je gotovo ta, da sem zadnji mesec in vse dni tekme vse prevec prepriceval, da so to prevelike razdalje zame in pogoji necloveski. S dosedanjimi izkusnjami in pripravami zadnji mesec, si te dni tudi nisem mogel prav veliko pomagati. Razlika med najtezjo doslej opravljeno tekmo in med YAU je bila prevelika in 352 prehojenih kilometrov v petih dneh spanja na prostem je vsekakor dobra izkusnja za naprej.
Iztok

No samo, da si živ in zdrav. Smo že trepetali zate tako kot za Tomaža Humarja pred časom :D Vseeno si pa postavil neko mejo, ki bo izziv vsem ki bodo šli na to tekmo za tabo. Za tako tekmo je poleg fizične zelo važna psihološka pripravljenost. Pa tudi precej lažje bi bilo če bi vnaprej vedel malo bolj točno kaj te čaka.
Uporabniški avatar
 potepinko68
Takšna volja in pogum.. se lotit takšne preizkušnje... že to in tisto, kar si na progi naredil.. samo bravo in čestitke...
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA