Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miro
mstojko , verjetno zgodaj zjutraj iz Mojstrane, verjetno bo šel še Kotnik , ne vem še ,kdo bo vozil. Se še beremo.
Med kontakti poišči moj GSM.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 BoštjanG
Jejhata, mene pa naj(ne)verjetneje ne bo tjakaj, marveč bom tisti dan ždel doma, tiščal glavo pod vzglavnik in se kujal. :cry:
Prejšnji teden sem se namreč zapletel v vojaški spopad s poškodbo kolena. In boji tudi po enem tednu počitka ne pojenjajo, ampak še naprej sejejo bolečino. :x
Vse moje poskuse lahkotnega teka spremlja deklamacija medmetov "Joj, uh, oh, grrr, jeb...mti :cenz: ." Jutri bom skušal, da se obdržim pri kondiciji, osedlati kolo. Če gre rakom žvižgat tudi ta načrt, se bom pa prisiljen namazati s tekaškimi žavbami, ki bodo s samosvojim vonjem :wc: (pa ne že spet! :lol: ) pregnale vse moje oboževalke. 8)
Dovolj jamranja, grem se borit do zadnjih moči in upam, da bom lahko (kot vojni veteran :shock: ) prikrevsal na štart.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
BoštjanG napisal/-a:Jejhata, mene pa naj(ne)verjetneje ne bo tjakaj, marveč bom tisti dan ždel doma, tiščal glavo pod vzglavnik in se kujal. :cry:
Prejšnji teden sem se namreč zapletel v vojaški spopad s poškodbo kolena. In boji tudi po enem tednu počitka ne pojenjajo, ampak še naprej sejejo bolečino. :x
Vse moje poskuse lahkotnega teka spremlja deklamacija medmetov "Joj, uh, oh, grrr, jeb...mti :cenz: ." Jutri bom skušal, da se obdržim pri kondiciji, osedlati kolo. Če gre rakom žvižgat tudi ta načrt, se bom pa prisiljen namazati s tekaškimi žavbami, ki bodo s samosvojim vonjem :wc: (pa ne že spet! :lol: ) pregnale vse moje oboževalke. 8)
Dovolj jamranja, grem se borit do zadnjih moči in upam, da bom lahko (kot vojni veteran :shock: ) prikrevsal na štart.

Upanje umira zadnje bi dejali nekateri.... :wink:
Spomni se VRHNIKA - KOPER(Žusterna) :lol: :wink:
Pa bo tale čazma mala šala.Želim ti čimprejšne okrevanje!
ČAO!
Uporabniški avatar
 BoštjanG
tomaz.zupancic napisal/-a:Upanje umira zadnje bi dejali nekateri.... :wink:
Spomni se VRHNIKA - KOPER(Žusterna) :lol: :wink:
Pa bo tale čazma mala šala.Želim ti čimprejšne okrevanje!
ČAO!

Zdaj smo že onkraj zadnjega roka za prijavo, moj boj s poškodbo pa izgubljen. :--( Moj marčevski dolžinski rekord brezbolečinskega teka znaša 1.8 km!? :-(( Kaže, da sem rojen šprinter. :wink:
Ah, trenutno sem karseda nejevoljen, razočaran,..., in najbržda bom zvrnil steklenico soka rdeče pese. :lol:
Še prej pa me ima, da bi vsa svoja preznojena tekaška pomagala (ekološko zavestne(=z blatom obložene)superge, nasprotni spol odbijajoče preznojene cunje, tekaške amulete, gele s pretečenim rokom uporabe...) odvrgel v rubriko "Prodam, ker dovolj tekaških poškodb imam".
No, Ero pa bi lahko v peskovniku, če je tam še kakšna zazidljiva parcela, postavil področje "Tekaški jok in stok ter druge oblike jamranja" in me okronal za moderatorja. :oops:

Vsem, ki boste tekli, pa obilo vetra v hrbet! 8)
Uporabniški avatar
 INOT
BoštjanG napisal/-a:

Vsem, ki boste tekli, pa obilo vetra v hrbet! 8)

Glede na to kakšno vreme je napovedano za naslednji vikend bi si skoraj raje želel veter v prsi... :evil:
Vsaj pri meni bo odločitev za odhod padla v zadnjem trenutku...
Uporabniški avatar
 INOT
Tako dokončno je padla odločitev,da grem.Vreme bo lepo spet bomo v kratkih hlačah in rokavih :D
Pripravljenost je sicer samo 50% napram lani, ampak želja je prevelika :D Se mi že zdaj meša in komaj čakam... :wink:
Čez zimo sem si nabavil nekaj dodatne opreme (8 kg in sprednji ter stranska airbaga) tako,da me morebiten veter ne bo nosil sem ter tja.Grem lepo čist na izi,brez ure.Free verzija.Uživancija v glavnem. :D
Zdaj se mi bo lahko Snežni maščeval za lanske poraze :twisted:
V glavnem vidimo se... :wink:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Zdaj se mi bo lahko Snežni mašèeval za lanske poraze :twisted:
V glavnem vidimo se... :wink:

Ma to mascevanje bo prislo v divji obliki ko se bom losal vseh raziskovanj in testiranja novitet hehehe...
Se mi zdi bom se to kar kopicil do jeseni ali vsaj do Pohorskega maratona...tako da se bos se lahko malo naslajal potem pa nema vise igre...

Ma najbolj me veselijo tisti zarjaveli tuši v Èazmi in oni pogradi pa kako se bom uspel upirati njihovi pogostitvi slascic...pa Madžarke eeej tebe skrbi forma ampak tako bos uspel prescanirati vse stile dvigovanja korakov Madžarskih maratonk...
Uporabniški avatar
 miro
Inot , lahko se dogovoriva za skupni "zen" tek, ter opazovanje vseh ne prehitrih maratonk.
Upam , da bova zmogla limit!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 INOT
Ma tek bo čista poezija :D Samo one madžarke bom lahko gledal mogoče prvi kilometer ker bodo prehitro švignile naprej :wink:
Miro o katerih limitih govoriš? O tistih sedmih urah?
Ne jemlji ure zraven pa bo :lol: pa ne boš imel več limitov... :wink:
V glavnem uživancija bo.Lep nedeljski izlet :!: :D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ja menda bo ta dan kot tisti orgazmiscni trenutki ko zivljenje visi na nitki in se ti celotno lastno zivljenje odvrti pred ocmi. Samo v tem primeru se bodo odvrteli vsi letni casi od sonca do snega in dezja o ravninskem vetru po tistih dolgih zalostnih gricih pa itak ni za govoriti.

Ja Madzarke bodo res koj pobegnile ko bo Zagreb mimo....

Kaj pa rolerji, bo sel kdo rolat? ...Ko sem nazadnje tekal Cazmo pred par leti jih je ene 20 rolalo to traso...in tudi njihov nagradni sklad ni bil od muh.
Uporabniški avatar
 marathon95
tek_v_snegu napisal/-a: ... Kaj pa rolerji, bo sel kdo rolat? ...Ko sem nazadnje tekal Cazmo pred par leti jih je ene 20 rolalo to traso...in tudi njihov nagradni sklad ni bil od muh.

Rolera više nema, samo trkači :mrgreen: http://www.supermaraton.com/propozicije.htm
Sretno vam bilo :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA