Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Obivankenobi
Ja, jaz bi tudi šel v vipavo :roll: , pa ne vem če se bom že do takrat regeneriral po kraškem maratonu :shock: :) :hello:, tako, da ne vem če bo kaj iz moje udeležbe na tem teku! :?: :oops:

No, vsaj nisem v dilemi glede reke, ker tja vsekakor ne grem, se mi zdi nekako predaleč :cenz: :lauf:, pa tudi vsak teden tekmovati na 21 km se mi zdi malo preveč... :ignore: :hello: :wc:

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 pettr
hmmm. kolikor se spomnim lanskeg aleta je Vipava samo 9.5 km. Pa to je lih ena majčkena regeneracija :D :D :D :D
 tae
Vidim, da se vse še vrti okoli Vipave. Bistrice pa nihče več ne omenja. Tudi prav. ZZ top, mislim, da smo ti še bralci in pisalci naredili malo reklame. Se vidimo.
 vasjaj
Naj omenim, da je organizator v Bistriciletos pripravil nekaj sprememb:
ni denarnih nagrad za najhitrejše, prvi trije po kategorijah prejmejo pokal, zato pa bo za znižano startnino (1.500 SIT) , ki je manjša kot prejšnja leta, vsak udeleženec prejel majico, 1l salatnega olja gea, alu folijo in malico po koncu teka.

Tek šteje za Štajersko koroški pokal 2006 in akcijo Slovenija teče.
Preostali teki za Šta kor pokal bodo letos: Mariborski tek, Ormoški tek, Velenjski tek, 42. taborniški tek na Muti (Slo pokal), Ravne, Mislinja, Celje, Sveta Ana, Polzela, Tek po Zagorski dolini (Slo pokal), Črna, Matke, Ptuj (Slo pokal), Pohorski gozdni tek, Žalec in finale Slovenj Gradec.

Lp
Uporabniški avatar
 klatez
Jaz bom verjetno letos prvič tekel na Bistriškem teku.
Prej je bil v drugem terminu pa je vedno kaj vmes prišlo.
Zato pa bom letos tekel kar dvakrat - individualno in nato še v štafeti.

Lani pa sem bil v Vipavi in je bilo res fajn.
Vipavski tek bolj kros varianta, bistriški pa cestna.
Kroži se pri obeh, le v Bistrici je en krog več.

Za tiste, ki jih zanima kaj poleg teka in dobre družbe dobiš za štartnino:
V Vipavi navadno dobiš buteljko vina, v Bistrici pa letos baje majico, liter solatnega olja in folijo. Pa v Vipavi je še srečolov, kjer skoraj vsi nekaj dobijo (moja jablana lepo raste press). Malico pa itak pri obeh.

Zdaj pa grem najavo še najavo Bistriškega teka poiskat, da jo malo vzdignem iz pozabe...
Uporabniški avatar
 Pingo
Mogoč pa jest tud prletim na tole Vipavsko preizkušnjo.Hehe tek med vinogradi mora bit zanimiv bolj kot Sežana :wink:
 maus
Kaj naj rečem.....neki sm biu spraševan , če grem v Vipavo na tek ,
pa zdej sm še tole bral kar se tuki piše , sploh pa je super ker ni asfalt.
Pridem, nimam kj , zdej je kar je,kar sam reku sm reku :lol:
Tko,da bi prosm 4 številke rezerviral(jst+3),da ne bo zmankal k nas
bo tok velik :wink:

se vidimo

lp
 jerica
jaz pa lepo prosim, če bi letos naredili vsaj eno postajo s pijačo.lani je bila prava katastrofa, ker je rahlo pihalo in bilo dokaj toplo, pijače pa ni bilo nikjer.kot domačinki bi mi moral bit ta tek najlepši, pa mi je bil eden najtežjih in mučnih.če postaje ne bo, pa prosim za obvestilo . lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA